Questions and Answers.pdf
PDF 333 KB Posted
- Attached to
- Desktop Plexiglass Sneeze Guards Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 15JE1R-20-PR-0648
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Questions and Answers Rev. 1.pdf | ||
| Attachment A Rev. 1- Price and Delivery.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Sneeze Guard Example.pdf | ||
| Attachment A - Price and Delivery.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Combined Synopsis Solicitation Amend 00.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers
Question 1) Do you have any dimension requirements for the pass through cut out for the subject RFQ?
Answer – The pass through cut out shall be 3” tall by 12” wide.
Question 2) I have a Question about the term “Inside Delivery”. Can you tell me what that means? I see that the delivery person is to have ID at certain locations 2 weeks prior etc etc… This implies to me that contract winner is to go to each 59 locations and do the install. Can you please confirm?
Answer – Inside delivery is not required as part of this requirement. Standard delivery is fine. See attached revised Attachment A.
Question 3) for CLIN 0002 Inside Delivery” is that really required for this quote?
Answer – No, standard delivery is fine. See revised Attachment A.
Question 4) The specs indicate ¼” thickness for the plexi. Are you open to thinner options to increase the stability of the overall unit?
Answer – No.
Question 5) Can the size of the pass-thru be increased?
Answer – No.
Question 6) Also, for purposes of yield, can we assume the finished units can be 35.75x35.75 overall?
Answer - Yes
Question 7) I assume you are looking for a firm all-in price on freight?
Answer – Yes one FFP for shipping to all locations shall be quoted.
Question 8) Would you accept sneeze guards using freestanding clamps?
Answer – Yes, freestanding clamps are acceptable.
Question 9) I see the bid has to be submitted by email to you Kenny.Peoples@usdoj.gov.
Answer – Yes, please submit bids via e-mail.
Question 10) Most of these we have made were 3/16” thick acrylic plastic is that ok for this quote or does it need to be ¼” like the solicitation says?
mailto:Kenny.Peoples@usdoj.gov
Answer – Per the solicitation they must be ¼” thick.
Question 11) Could you please confirm that the vendor does not have to install the sneeze guards ?
Answer – Yes, installation is not required. Only delivery.
File details come from the government source that posted it. Updated .