B09__2_questions_and_answers_0002.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
GROUNDS MAINTENANCE for Chattahoochee River Nation Federal contract opportunity
Solicitation number
140P5124Q0010
Issued by
Department of the Interior National Park Service Southeast Region

About this file

This document is a Questions and Answers (Q&A) amendment to Solicitation 140P5124Q0010 for Grounds Maintenance services at Chattahoochee River National Recreation Area. The solicitation is a small business set-aside for landscaping services under NAICS code 561730, with a maximum value of $9.5M. The Q&A addresses questions about available maps, site visits, incumbent information, mowing plans, and bid proposal requirements. The solicitation requires providing grounds maintenance services including mowing, trimming, blowing, and litter pickup across multiple locations within the recreation area. Quotes are due by April 23, 2024 at 5pm ET and will be evaluated for best value without discussions. The resulting contract will be a firm-fixed-price award.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to GROUNDS MAINTENANCE for Chattahoochee River Nation, newest first.
File Type Posted
A21_MAPS_cochran_shoals_fL_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Island_Ford_1_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Island_Ford_0002.pdf PDF
Sol_140P5124Q0010_Amd_0002.pdf PDF
A21_MAPS_allenbrook_0002.pdf PDF
A21_MAPS_CREEC_0002.pdf PDF
A21_MAPS_MowSymbols_2012_0002.pdf PDF
A21_MAPS_VickeryCreek_0002.pdf PDF
Updated_SF18_RFQ__0002.doc DOC document
A21_MAPS_cochran_shoals_north_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Island_Ford_2_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Island_Ford_headquarters_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Johnson_Ferry_North_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Powers_Island_0002.pdf PDF
A21_MAPS_Johnson_Ferry_South_0002.pdf PDF
A21_MAPS_cochran_shoals_col_0002.pdf PDF
Sol_140P5124Q0010_Amd_0001.pdf PDF
B09_questions_and_answers_0001.docx DOCX document
B11_Attachment_0004_Site_Visit_Info__.docx DOCX document
Sol_140P5124Q0010.pdf PDF
B03_wage_rates_cobb.pdf PDF
CHAT_SOW_Grounds_Maintenance.docx DOCX document
CHAT_Contract_Mow_Plan.xlsx XLSX spreadsheet
Show all 23

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Amendment 0002, Questions and Answers Solicitation 140P5124Q0010

1. Is there a map with acreage available? if not is there a list of sites with acreage? If so can or will it be posted or emailed to bidders?

Answer: See attachments in FBO post labeled “MAPS”

2. I was not able to attend the walkthrough. Is it possible for me to come over early next week? I am located in the area.

Answer: The park is open to the public. You can go anytime to see the areas however, there will not be any NPS personnel available to take you through the site for this solicitation.

3. Is there currently an incumbent? If so, what is the name of the company (agency)? What is the contract number? What is the current contract value?

Answer: Please review Q&A from Amendment 0001, there is no incumbent

4. Can send us the mowing plan that contains more detailed square footage of the areas to be worked on. Can I get a copy of it, please?

Answer: The Mow Plan is available on FBO as an attachment to the solicitation. It is labeled “CHAT_Contract_Mow_Plan.xlsx”

5. On the Work Description of the SOW, it reads that the scope includes Litter pick-up including removal of limbs and other fallen brush from shrubs and trees from all maintained areas. At the inspection yesterday, there were a lot of fallen branches, some of them that would require a different transportation arrangement. Rob also said not to worry about them, but I like to make sure so I can consider that in the bidding. I attached a couple pictures as reference.

Answer: Those branches are not included as part of this solicitation.

6. At last, with the proposal you would expect to receive only the Request for Quotation file that came with the project or is there any other document that is required?

Answer: Please review FAR 52.212-2, Evaluations of Commercial Services for evaluation criteria for your proposal. Additionally, page 25 of the solicitation states:

Submitting a Quote Quotes shall be submitted on the above Price Schedule, SF18 along with technical and cost proposals addressing the factors established in FAR 52.212-2 in this solicitation. Offers must acknowledge receipt of all solicitation amendments.

Evaluation of Quotes: Quotes will be evaluated using the procedures set forth in FAR Part 13, Simplified Acquisition Procedures and factors listed in FAR 52.212-2 in this solicitation. The Contracting Officer will make a best value determination under these guidelines.

7. Columns, Jogging Trail, Interstate, and Sandy Point are listed in the CHAT_Contract_Mow_Plan, but they are not listed in the CHAT_SOW_Grounds_Maintenance. Can you please confirm that these locations are in the SOW and please provide the addresses, the mowing frequency, and height?

Answer: "Cochran shoals" listed in the SOW includes (Columns, Interstate, and Jogging Trail). "Akers Mill" listed in the SOW includes (Akers and Sandy Point).

8. From todays site visit, I learned of a map containing acreages. I'd like to request one of these.

Answer: MAPs have been added to the solicitation in FBO labeled MAPS

9. Also what All is required to be returned for a bid proposal package?

Answer: Please see response in Question #6.

10. For the bid price breakdown, do you want a price for each location that includes mowing, trimming, blowing, and litter pick up, or do you want a price for each series of work at the locations?

Answer: Price breakdown per site is preferred. We will evaluate overall price however, you should submit a breakdown of how your company came up with your overall price for evaluation and negotiation purposes based on price per site.

File details come from the government source that posted it. Updated .