B09(b)_-_Questions_received_for_140P2124Q0085_0001.pdf
PDF 97 KB Posted
- Attached to
- Remove/Prune Hazardous/Diseased Trees at Manassas Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 140P2124Q0085
About this file
This document consists of questions received and answers provided regarding Solicitation Number 140P2124Q0085 to Remove or Prune Hazardous and Diseased Trees at Manassas National Battlefield. The solicitation is a small business set-aside with a NAICS code of 561730 - Landscaping Services. The key requirements include removing or pruning hazardous and diseased trees, providing a 5-day work plan to the Contracting Officer's Representative (COR), obtaining approval for vehicles, and invoicing either monthly or upon completion of the work. The period of performance is from 15 April 2024 to 14 April 2025, but the work may be completed sooner. Payment will be made upon the COR's approval that the work complies with the Statement of Work. The solicitation encourages responses from small businesses in all socio-economic categories.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140P2124Q0085_Amd_0001.pdf | ||
| B09(c)_-_Hazard_Tree_locations_and_Size_FY-24_0001.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| B08_-_Exhibit_A_-_Past_Performance_Questionnaire.docx | DOCX document | |
| Sol_140P2124Q0085.pdf | ||
| B08_-_Attachment_3_WD_2015-4281_REV_28.pdf | ||
| B08_-_Attachment_2_HazTreeCombinedMap.pdf | ||
| B08_-_Combo_140P2124Q0085.pdf | ||
| B08_-_Exhibit_B_-__Pricing_Schedule.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| B08_-_Attachment_1_-_SOW__MANA_Hazardous_Trees.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions received for 140P2124Q0085 prior to the cut-off notated in the solicitation.
1. Do I need to have flaggers present when working in an area close to a train station?
ANSWER: Yes, there will be a need to monitor visitor safety for any work areas, including signage.
2. Does each approved tree need to be scheduled?
ANSWER: Yes, with the COR, a (5) day work plan emailed to the COR in advance will be acceptable.
3. Do I need to get signed off on each tree(job)?
ANSWER: Yes
4. Will I need a special permit from the park for my vehicle to work?
ANSWER: You will need a list of approved vehicles to the COR with the 5-day work plan.
5. Will I need to enter miscellaneous time in the contract for looking for more diseased trees?
ANSWER: No. If you notice additional diseased trees, please notify the COR.
6. Do I need to have a licensed engineer to determine the hydrology of the site?
ANSWER: No, only approved by the COR.
7. Do I need to clock in and clock out?
ANSWER: No.
8. Is this an on-call contract?
ANSWER: No.
9. Does the job say it's a yearly contract? but we believe this contract could be done in less than a year; How does this work?; How does the payment be released? Will a receive a one time payment for the entire contract or will i get monthly payments?
ANSWER:
Refer to page one of the solicitation. The period of performance is 15 April 2024 to 14 April 2025. If work is completed and accepted by the COR prior to 14 April 2024, then you may final invoice and the contract will be closed. Payment is released after the COR approves the work is in compliance with the Statement of Work. You may invoice monthly or at the completion of the work.
File details come from the government source that posted it. Updated .