Workstations, PDU, & UPS
Awarded Award Notice Posted
- Solicitation number
- N66604-18-Q-2066
- Agency
- Naval Sea Systems Command Department of the Navy, Department of Defense
- Awarded
- to JC Technology Inc.
- Set-aside
- Total Small Business
Opportunity facts
- Contract number
- N66604-18-P-2066 Federal contract award
- NAICS code
- 334111 Electronic Computer Manufacturing
- PSC
- Not on record
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
6 versions
Update #6 · Latest ·
Added: May 16, 2018 1:50 pm
__________________________________
Amendment 5 - answers industry questions and extend the solicitation:
Question 9: In regards to the Dual processors requested, Intel is transiting from Broadwell to the Skylake Processors. Can you please confirm that you will consider Intel SkyLake processors as long as they exceed the specifications of the E5-2680 V4 Processor requested?
Answer 9: Any processor that exceeds the specifications will be acceptable. Skylake processors are acceptable.
Question 10: In regards to the USB Keyboard requested. Do you require the keyboard to have Smart Card Reader or is a standard USB Keyboard sufficient?
Answer 10: A standard keyboard is sufficient.
Question 11: In regards to the Operating System, can please confirm that you are looking for Red Hat Enterprise 7 "Server Edition"? Generally, for Workstations, Red Hat Recommends "Red Hat Enterprise 7 "Workstation Edition"?
Answer 11: The specification is for Red Hat Enterprise 7 Server Edition.
Amendment 5 extends the solicitation 24 hours from the original Response Date and Time. Quotes received after the updated Response Date and Time will be ineligible for award. Quotes emailed to the Primary Point of Contact prior to this amendment are still considered timely, but may be updated if necessary.
Update #5 ·
Added: May 15, 2018 2:07 pm
__________________________________
Amendment 4 - answers industry questions:
Question 8:
Is it possible to get a 1-2 day extension on this solicitation?
Answer 8:
There is no plan to extend the solicitation at this time. Please know that quotes received after the specified Response Date and Time will be ineligible for award.
Update #4 ·
Added: May 11, 2018 1:16 pm
__________________________________
Amendment 3 - answers industry questions:
Question 6:
The RFQ Technical Specifications require two (2) 30" flat panel Infinity Edge monitors. However, the manufacturer has advised that they produce infinity edge monitors only up to 27". Will the Government accept the 27" Infinity Edge Monitor as a substitute, or a 30" monitor without Infinity Edge?
Answer 6:
The specifications require 30 inch (or larger flat screen) monitors with at least 3840x2160 pixel resolution. Monitors without infinity edge are acceptable.
Question 7:
The manufacturer has noted the following about CLIN 0002: "The UPS for CLIN 0002 is a legacy unit (SURT6000RMXLT3U), discontinued 2-3 years ago, and the expansion batteries were SURT192RMXLBP3U. The replacement unit is nearly identical DLRT5KRMXLT, and the replacement batteries are SRT192RMBP, but are not compatible with the legacy SURT batteries." Will the Government accept the substituted UPS model?
Answer 7:
Yes. There is no requirement that the replacement batteries be compatible with the legacy SURT batteries.
Update #3 ·
Added: May 11, 2018 6:56 am
__________________________________
Amendment 2 - answers industry questions:
Question 2:
For CLIN 0002, the specs align with an APC (Schneider Electric) part# SURT6000RMXLT, which has been discontinued.
The replacement is APC part# SRT5KRMXLT, which I had planned on quoting. However, the technical specs in your RFQ have called out 6kVA. To be sure our quote meets the spec minimum, I wanted to bring up the following information.
The original SURT6000RMXLT could only attain 6kVA if you hardwired it to 40 amp input. If you used the L6-30 input connection, it was a 5kVA unit. Can you please confirm if the replacement part# SRT5KRMXLT is an acceptable alternative? Specs found at the following link http://www.apc.com/shop/us/en/products/APC-Smart-UPS-SRT-5000VA-RM-208V/P-SRT5KRMXLT
Answer 2:
The specifications require the output power be 4.2kW/6kVA. The specifications require an L6-30 input connector. The requirement does not say that the output power has to be 4.2kW/6kVA with the L6-30 input connector.
Question 3:
I noticed there is an M2000 and well as a P6000. On this build; however, HP requires that you use matching cards when creating the configs.
How would you like me to configure this? I can do it with two matching cards M2000 or P6000 OR add the M2000 after the fact at our location before shipping to the final location.
Please, note the mixing of cards is not a "supported" option by HP. But it can be done after the fact.
Answer 3:
Because the P6000 exceeds the performance of the M2000, two P6000 cards is acceptable (it exceeds the requirements).
Question 4:
We have a question regarding your RFQ N66604-18-Q-2066 for Dell equipment. Specifically, we are getting push back from Dell regarding the dual monitor stand. Dell is claiming they don't make a dual monitor stand for the UP3017 monitor.
Do you require the monitor bracket to be a desktop stand? Can it be mounted on the back edge of the desk? Can the stand be from a different manufacturer than Dell?
Answer 4:
The specification requires a dual monitor stand. The monitor stand can be from any manufacturer. The method of mounting the monitor stand on the desk is not specified (either method is acceptable).
Question 5:
On the workstations do you want these rack mounted or standing tower cases? The only reason I ask is the other 2 parts are rack mounted.
Answer 5:
Standing tower cases are required for the workstations.
Update #2 ·
Added: May 08, 2018 7:38 am
Amendment 1 - answers industry questions:
Question 1:
In your minimum requirement attachment, you mention a requirement for USB ports:
8 external USB 3.0 ports (four in front and four in rear), 2 external USB 2.0 ports (in rear), 1 internal USB 3.0 port, 2 internal USB 2.0 ports.
Do you truly require 10x External USB Ports?
Answer 1:
The requirement is for 8 external USB 3.0 ports, and 2 external USB 2.0 ports --- 10 external ports in total.
Update #1 ·
Added: May 04, 2018 7:20 am
This combined synopsis and solicitation is being posted to the Federal Business Opportunities (FBO) page located at http://www.fbo.gov. FBO is the single point of entry for posting of synopsis and solicitation to the internet.
This is a combined synopsis and solicitation for commercial items prepared in accordance with the format in FAR Subpart 12.6 as supplemented with additional information included in this notice. This announcement constitutes the only solicitation and quotes are being requested. A second written solicitation will not be issued. This synopsis/solicitation will be open for less than 30 days, in accordance with FAR 5.203(b). Request for Quotation (RFQ) number is N66604-18-Q-2066.
The Naval Undersea Warfare Center Division, Newport (NUWCDIVNPT) intends to purchase the following items on a Firm-Fixed Price Basis. Further details on this requirement can be found in the minimum specifications attached to this solicitation.
CLIN 0001 - Quantity 5 EA, High Performance Graphic Workstations, shipping included if applicable
CLIN 0002 - Quantity 1 EA, Rack-Mount Uninterruptable Power Supply (UPS), shipping included if applicable
CLIN 0003 - Quantity 5 EA, In-Rack, Power Distribution Unit (PDU), shipping included if applicable
Offerors must submit detailed product information along with the quote, to demonstrate that quotes items meet the minimum performance specifications.
Required delivery is 1 September 2018; F.O.B. Destination; Naval Station Newport, RI
This requirement is solicited as 100% small business set-aside under North American Industry Classification System (NAICS) Code 334511 as concurred with by the NUWCDIVNPT Office of Small Business Programs (OSBP). The size standard is 750 employees.
Incorporated provisions and clauses are those in effect through the most current Federal Acquisition Circular. The below provisions apply to this solicitation:
FAR 52.212-1 'Instructions to Offerors - Commercial Items'
FAR 52.212-2 'Evaluation - Commercial Items'
FAR 52.212-3 'Offeror Representations and Certifications -- Commercial Items'
FAR 52.212-4 'Contract Terms and Conditions - Commercial Items'
FAR 52.212-5 'Contract Terms and Conditions Required to Implement Statutes or Executive Orders - Commercial Items'
In accordance with DFARS 252.211-7003 'Item Identification and Valuation' if the unit prices proposed exceed $5,000 then UID tags will be required and payment will be via Wide Area Workflow.
The following Section 508 Electronic and Information Technology (EIT) accessibility standards apply:
36 C.F.R. § 1194.21 (Chapter 5) - Software Applications and Operating Systems
36 C.F.R. § 1194.22 (WCAG 2) - Web-Based and Internet Information and Applications
36 C.F.R. § 1194.23 (Chapter 4) - Telecommunications Products
36 C.F.R. § 1194.25 (Chapter 4) - Self Contained, Closed Products
36 C.F.R. § 1194.26 (Chapter 4) - Desktop and Portable Computers
36 C.F.R. § 1194.31 (Chapter 3) - Functional Performance Criteria
36 C.F.R. § 1194.41 (Chapter 6) - Information, Documentation, and Support
This requirement will be awarded to the offeror with the lowest price technically acceptable (LPTA) quote. In order to be determined technically acceptable: (1) the offeror must quote items which meet or exceed the minimum requirements specified, in the required quantities; and (2) the Government will consider past performance information in accordance with DFARS Provision 252.213-7000 where negative information within PPIRS-SR may render a quote being deemed technically unacceptable.
The following addenda or additional terms and conditions apply: Defense Priorities and Allocations System (DPAS) rating is DO-C9.
Contractors must be actively registered in the System for Award Management (SAM) to be eligible for award. Instructions for registration are available at the following website: https://www.sam.gov/portal/public/SAM/
Offerors shall include price, delivery terms, and the following additional information with submissions:
Point of Contact (including name, phone number and email address)
Contractor Cage Code and Contractor DUNs Number
Quotes shall be emailed to the Primary Point of Contact, prior to the Response Date and Time as listed on this solicitation. Quotes received after the specified Response Date and Time will be ineligible for award. Quotes shall be valid for no less than 30 days.
Attachments
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| II.H._Minimum_Requirements_N66604-18-Q-2066.pdf |
On GovTribe
Work this opportunity on GovTribe
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity