A Pilot Project on addiction Medicine -Project ECHO
Awarded Award Notice Posted
- Solicitation number
- 15-233-SOL-00853
- Agency
- Program Support Center Department of Health and Human Services
- Awarded
- to University Of New Mexico
- Set-aside
- No set-aside
Opportunity facts
- Contract number
- HHSP233201500167P Federal contract award
- NAICS code
- 813920 Professional Organizations
- PSC
- Not on record
Notice details come from SAM.gov. Updated .
Notice text
3 versions
Update #3 · Latest ·
Added: Sep 24, 2015 12:20 pm
Amendment #0003 Issued 9/24/2015
The purpose of this amendment is to transmit Q & A.
Q.1. Where would we enter the information related to the Table 1 referenced on page 8? Is there a missing table?
ANSWER: There is no missing table. The actual surveys will be provided post award.
RE: Task 4 (a)
The language 'See Table 1 for evaluation domains and method of evaluation' is hereby removed.
In addition,
TASK 4 - Evaluation hereby reads:
a) Implementation and Evaluation Plan
Within 60 working days of award, the contractor shall develop a draft implementation and evaluation plan outlining the sequence of work and major milestones to accomplish the work as stated in this contract. The implementation and evaluation plan shall describe how the project will be implemented, resources necessary for its implementation, recruitment of participants in the program, and establish evaluation goals. Additionally, the plan should address evaluation questions, metrics, and methods the contractor shall utilize to assess success. The contractor shall design and conduct evaluation surveys to assess the following: (1) evaluation surveys related to participation in the Tele-ECHO clinics; and (2)an evaluation survey at the end of the entire curriculum that will assess the role of the teleECHO clinics in building participants' skills and confidence. Additional surveys sent to participants who enrolled, but did not complete the pilot program, will seek to understand the barriers to completion and areas for improvement.
All other terms and conditions remain unchanged.
Update #2 ·
Added: Sep 23, 2015 12:33 pm
Amendment #0002 - Issued 9/23/2015
The purpose of this amendment is to transmit Q & A.
Inquiries to RFQ 15-233-SOL-00853: A pilot Project on Addiction Medicine -Project ECHO
Q1. Is there a specific format required for the resumes?
Answer: No
Q2. We are assuming we will submit the technical and price/business volumes of the quote as Word Documents, is that correct?
Answer: Proposals can be in Word or PDF
Q3. Could you please clarify what is meant under the technical approach by "Examples of problems which may occur and solutions that the quoter may develop during the contract period."?
Answer: Please identify any potential issues that could occur within Tasks 1 -4 and indicate how you would resolve them. If you don't foresee any issues, please indicate it in your response.
Q4. We would like to discuss 4 sections of the technical volume to clarify the purpose of each section:
• Understanding the project,
• Technical approach,
• Key personnel,
• Management plan and administration
Answer: Please refer to Section 12.4 of the solicitation
Q5. Are there any forms or guidelines for the budget submission?
Answer: Please provide staff hours and hourly wages as well as cost per task.
Q6. Could you provide more information as to how the web and video guidelines section is applicable to our application?
Answer: An explanation of the pilot curriculum and recognition program about Tele-ECHO clinics will be posted on the SAMHSA website (See Task 2 for details). Additionally, all marketing and telecommunications must be 508 compliant. This procurement will require web-based meetings and posting to the SAMHSA website for various updates to the field.
Q7. What is the maximum budget for this RFQ?
Answer: HHS cannot provide this information at this time. Your proposal should address all technical aspects a set forth in the SOW. Your business proposal should reflect your best pricing in order the accomplish the specified tasks.
All other terms and conditions remain unchanged.
Update #1 ·
Added: Sep 21, 2015 12:16 pm
The Department of Health and Human Services (DHHS) Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA), requires the services of a contractor to develop urgently-needed capacity to detect and provide treatment for substance use disorder (SUD) in the primary care setting in order to improve treatment access and reduce overdose deaths
See Attached RFQ for details.
Attachments
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Inquiries_to_RFQ_15-233-SOL-00853.pdf | ||
| RFQ_15-233-SOL-00853.pdf | ||
| RFQ_15-233-SOL-00843.pdf | ||
| RFQ_15-233-SOL-00843.pdf |
On GovTribe
Work this opportunity on GovTribe
- Track it in your pipeline
- Find teaming partners
- Similar opportunities
- Ask GovTribe AI about this opportunity