Questions_and_Answers_01.pdf
PDF 181 KB Posted
- Attached to
- Art Therapist Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W91YU0-16-T-0116
- Issued by
- Department of the Army Medical Command
About this file
Questions and Answers 01 dated 9 March 2016
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| PWS_for_Art_Therapist_Services.pdf | ||
| Combined_Synopsis_Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers Dated 9 March 2016
1. Question: Is this a new contract or an existing one?
Answer: This is a new contract for an existing requirement.
2. Question: If this is an existing one, what is the name of the current contractor?
Answer: The government cannot provide the current contract information (incumbent information, contract # and contract value).
3. Question: Please provide the option year prices for the contract.
Answer: The government cannot provide the option year prices for the current contract.
4. Question: Regarding the Credentialing Process, is section 1.7.2.1 fully required given PWS
1.2.1.1. states that the Art Therapist is only required to possess a Master's degree in Art Therapy or be a licensed clinical social worker, licensed professional counselor or licensed clinical psychologist with coursework and training equivalent to that of a Master’ s degree in Art Therapy. We fully agree with validating individual requirements, but would like to make sure the government is aware that board certification and licensing is not required per the PWS.
Answer: Yes, section 1.7.2.1 of the PWS states what the government is requiring of this positon.
5. Question: Regarding past performance; will the government accept relevant past performance that is not directly an Art Therapist given the low density occupation for an Art Therapist. For example, will the government allow past performance in the Acupuncture field given the similar low density relevancy and recruitment and retention efforts.
Answer: Yes, the government will accept relevant past performance that is not directly an Art Therapist. However, the past performance must clearly be related to this type of therapy.
6. Question: Is the solicitation for an Art Therapist a new or existing requirement. If it is an existing requirement, who is the incumbent and what is the current contract number.
Answer: Please see Question #1 and #2
7. Question: Does the Combined Synopsis/Solicitation under solicitation number W91YU0-16-T-
0116 contain requirements similar to a current contract? If possible, please provide the current contract number. Or, is this a new requirement for the government?
Answer: Yes, the requirements under solicitation number W91YU0-16-T-0116 are similar to current contract requirements. However, the government cannot provide the current contract number.
8. Question: Is there an incumbent? If so, what is the current contract # and value?
Answer: Please see Question #1 and #2
File details come from the government source that posted it. Updated .