Amendment_1_to_W91QF0-17-T-0001,_Single_Hosting_System.docx
DOCX document 14 KB Posted
- Attached to
- Single Hosting System Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W91QF0-17-T-0001
About this file
Amendment 1 and Site Visit Information for Single Hosting System.
View the file
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Amendment 1 to W91QF0-17-T-0001, Single Hosting System.
The purpose of this Amendment is to announce a site visit and answer vendor questions.
A site visit will be held on Tuesday, March 21th, 2017 at U.S. Army Heritage and Education Center (AHEC), 950 Soldiers Drive, Carlisle, PA beginning at 1:30 EDT. Attendees will meet in the lobby. If you plan to attend, please submit the name of your firm and list of attendees to Karen Kurzendoerfer at karen.a.kurzendoerfer.civ@mail.mil Questions and Answers:
1. Question: Can companies outside USA apply for this?
Answer: There are several rules regarding foreign acquisition. They are addressed in the Federal Acquisition Regulation (FAR), Part 25, which can be accessed at http://farsite.hill.af.mil/
2. Question: Do we need to come over there for meetings?
Answer: Specifics regarding frequency and scheduling of meeting will be addressed in any resulting request for quotes/bids/or proposals. The expectation is there will be meetings at AHEC.
3. Question: Can we perform the tasks outside USA?
Answer: It is not known at this time as this is a Request for Information only. See FAR Part 25 for specifics.
4. Question: Can we submit proposals via email?
Answer: Specifics regarding submittal of proposals will be addressed in any resulting request for quotes/bids/or proposals. Responses related to this Request for Information may be submitted via email to karen.a.kurzendoerfer.civ@mail.mil
5. Question: Would you consider an RFI response that will include functions for archives, collection management, preservation, digital asset management, general discovery/search, and general system maintenance and training, that is integrated with a library system, or integrated with a non-Gallery Systems 3rd party library system?
Answer: Yes.
6. Question: Do you anticipate more than 50 named users for any one of the functional areas? And if so, what is the number?
Answer: For the purposes of this RFI, 50 is a good number.
7. Question: Do you require a web-based system for all of the components? Or is client-server with cloud-ready architecture acceptable?
Answer: Both are acceptable.
8. Question: What is the size in Terabytes of your current media storage?
Answer: Current media storage is not relevant since we will be rescanning materials.
9. Question: What is the earliest date that an RFP might be released? We have product versions being released in the future that may impact our response to this RFI.
Answer: It is not known at this time. Ideally this fiscal year.
10. Question: When can we expect answers to our questions will be posted on the E-Commerce website?
Answer: Today.
File details come from the government source that posted it. Updated .