Amendment_1.pdf
PDF 153 KB Posted
- Attached to
- Arms and supply room log service Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912PB19Q3012
About this file
Amendment1
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_2.pdf | ||
| W912PB19Q3012_Sol_final.pdf | ||
| Performance_work_statement_W912PB-19-Q-3012.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
0011272393-0002
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
See Summary of Changes
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 27-Mar-2019
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912PB19Q3012
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
19-Mar-2019
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
27-Mar-2019
CODE
RCO BAVARIA
AMERIKANISCHE BESCHAFFUNGSSTELLE
GEB 542
92655 GRAFENWOEHR LAGER
GERMANY
W912PB 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W912PB19Q3012
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following items are applicable to this modification:
SUMMARY OF CHANGES
The purpose of the modification are the following:
1. To change the POP of CLIN 4002
2. To answer vendor questions
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
DELIVERIES AND PERFORMANCE
The following Delivery Schedule item for CLIN 4002 has been changed from:
DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS DODAAC /
CAGE
POP 07-AUG-2023 TO
06-FEB-2024
N/A OPERATIONS GROUP, S-4
92366 HOHENFELS
GERMANY
FOB: Destination
W81JLG
To:
DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS DODAAC /
CAGE
POP 07-AUG-2023 TO
06-AUG-2024
N/A OPERATIONS GROUP, S-4
92366 HOHENFELS
GERMANY
FOB: Destination
W81JLG
1. Question: Please state the Government's required Phase-In/Transition timeline Answer: According to the PWS, there is no Phase-In/Transition time line.
2. Question: Request the Government provide a Phase-In CLIN Answer: Not applicable
3. Question: Please state which contract personnel are required during Phase-In Answer: Not applicable
4. Question: Task Area for CLIN 0003 is not represented in any of the option years; please confirm Comm and Automation Duties end after the Base Year.
Answer: Comm and automation duties end after the base year.
5. Question: CLIN 4002 (Unit Supply Duties) is only 6 months (ending 06-Feb-2024 instead of 06-Aug-2024);
please confirm this is accurate.
Answer: Date was corrected to 6 Aug 2024
W912PB19Q3012
6. Question: The Government has incorporated multiple clauses which require Contractor's to fill-in; however, pg.
59 states only two clauses for completion. Please confirm industry is required to fill-in only the clauses presented on
pg. 59.
Answer: The only required fill in clauses are on page 59 and 60.
7. Question: The Government does not state page limitations or if evaluation factors should be split into separate volumes. Please clarify the following items: Volume Details as well as Page Limitations, Font Type and Size, Margins, Acceptable File Format (PDF, Word, etc.) for each volume. Please also state the maximum email size.
Answer: There are no limitations or restrictions on all the asked details. Only the maximum email size is 15 MB.
8. Question: Please confirm the Government is requiring a resume for Subfactor 1: Experience.
Answer: No resume is required for subfactor 1. Please provide contract numbers.
9. Question: Request the Government include an additional evaluation factor with requirement for industry to substantiate their ability to work and comply with German Laws to include details as to "How" specifically they plan to comply.
Answer: According to the PWS, Contractors performing services in the Federal Republic of Germany (FRG) shall comply with German law. No additional evaluation factor will be stated.
10. Please include relevant DD254 form and state what clearance levels are required for each task area.
Answer: No security clearances are required. No DD254 needs to be provided.
11. Question: Please confirm on-call hours reference in the PWS are included in the Government's estimated monthly workload data.
Answer: As stated in the PWS, all on call hours are included in the monthly workload data
12. Question: Please confirm the exceptions to the estimated monthly workload requirement are: Comms and Automation shop after base year (CLIN 003 - only CLIN provided) & Unit Supply Duties not applicable to last 6 months of option year 4 (IAW CLIN Schedule - end date 06 Feb 24) Answer: Comm and automation duties end after the base year. CLIN 4002 was corrected for CLIN end date 6 August 2024.
13. Question: Please confirm Contract Manager is to be On-Site Full-Time supporting contract requirements.
Answer: The Contract Manager or Alternate Contract Manager shall be available between 0800 and 1700 Monday through Friday (Central European Time) except Federal Holidays or when the government facility is closed for administrative reasons. Accessibility by telephone is acceptable.
14. Question: Clarify if industry is to provide resume credentials for Alternate Contract Manager within Subfactor 1
- Technical Answer: No resume is required for the alternate contract manager.
General Information
Government Points of Contract Contract Specialist: Miriam Tomaselli
COMM: (+49) 09641-83-8508
DSN: 314-475-8508
E-mail: miriam.tomaselli2.ln@mail.mil
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it.