Amendment_0001.pdf
PDF 82 KB Posted
- Attached to
- Range Mezzanine Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W912JB-15-T-8014
About this file
Amendment 0001
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Amendment_0002.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
SOLICITATION NUMBER W912JB-15-T-8014
RANGE MEZZANINE
ALPENA COMBAT READINESS TRAINING CENTER, ALPENA, MI
AMENDMENT 0001
The purpose of this amendment is to post answers to questions submitted:
1. Incorporate the following responses into the solicitation:
QUESTION #1: What type of decking is being requested?
ANSWER #1: ¾” Tongue and Groove plywood (Resindek) over 1-1/2” B-deck or corrugated steel.
QUESTION #2: Will there be a site visit for this project?
ANSWER #2: No site visit has been scheduled, or is intended to be scheduled. All quotes are to be based on vender product information and sized according to the as-built drawing.
QUESTION #3: Will the Government provide a fork lift to unload materials on site?
ANSWER #3: No, the vender will be expected to provide fork lift for delivery on-site.
QUESTION #4: Will the Government provide a dumpster on site?
ANSWER #4: No, the vender will be expected to haul all debris and leftover material off site upon completion of the installation.
QUESTION #5: Is all the steel to be powder coated or just the railings?
ANSWER #5: All steel shall be primed and painted. Railings shall be powder coated safety yellow.
QUESTION #6: What type of stair treads are desired: wood, fiberglass, grating, or concrete?
ANSWER #6: Stair treads shall be flat metal or metal grates.
QUESTION #7: Are we to design the footings, and if so, is there a soils report available or an as built design from previous work there?
ANSWER #7: No foots would be required. Spreading the load at the column base with steel plates anchored into the existing concrete floor system (8” slab on grade w/ 6x6 W4.0xW4.0 WWF I” off center, on prepared sub base).
QUESTION #8: When is expected delivery?
ANSWER #8: Standard leadtime on delivery is accepted. Installation will be coordinated with the Government prior to arrival. Venders will clarify standard delivery terms in their proposals.
2. All other terms and conditions shall remain the same.
JONATHAN BODUS, SMSGT, MI ANG
Contracting Officer
| 2015-09-03T15:56:40-0400 | |
| BODUS.JONATHAN.DAVID.1145576683 |
File details come from the government source that posted it. Updated .