B.01.Site_Visit_Questions.pdf

PDF 188 KB Posted

Attached to
115 MXG GPS Repeaters Federal contract opportunity
Solicitation number
W912J2-19-Q-6046
Issued by
Department of the Army Wisconsin Army National Guard

About this file

Document contains questions and answers from Site Visit.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to 115 MXG GPS Repeaters, newest first.
File Type Posted
B.01.B400_Hangar_Bay_Dimensions.pdf PDF
B.01.B406_Hangar_Bay_Dimensions.pdf PDF
B.01.B412_Hangar_Bay_Dimensions.pdf PDF
B.01.Bldg_406_Photos.pdf PDF
B.01.Bldg_412_Photos.pdf PDF
B.01.Bldg_406-Drawings.pdf PDF
B.01.Bldg_412-Drawings.pdf PDF
B.01.Bldg_400-Drawings.pdf PDF
B.01.Bldg_400_Photos.pdf PDF
B.01.FBO_Combined_Synopsis_Solicitation_Correction.pdf PDF
A.02.MXG_GPS_Repeaters_SOW.pdf PDF
Show all 11

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W912J2-19-Q-6046 MXG GPS Repeaters Site Visit Questions

1. What is the Military Signal Code Requirement, L1 or L2?

Answer: The Signal requirement is L2

2. Who will be responsible for FCC licensing?

Answer: The contractor will be responsible for FCC licensing

3. If roof mounting of the antenna allowed?

Answer: The roof material is a rubber membrane and it is preferred that you do not penetrate the membrane but roof mounting of the antenna is allow but it cannot be mounted higher that the LPS.

4. What are the roof configurations of the buildings?

Answer: The hangar roofs are as follows: B400 is an Arched Roof, B406 is a Peaked Rood and

B412 is a flat roof.

5. Can the antenna be mounted to the lower roof structure with a cable to the hangar exterior wall?

Answer: Yes

6. Can there be free air cable on the roof between the lower building structure roof and the hangar wall penetration or does it need to be in conduit?

Answer: No, the cable needs to be ran in conduit per the BCE.

7. Are there are onsite lifts available to the contractor?

Answer: No, Contractor should provide a lift with 60’ height lift capabilities.

8. How many aircraft parking spots in each hangar?

Answer: B400 has 8 aircraft parking spots, B 406 has 5-6 aircraft parking spots, and B412 has four bays with two parking spots in each bay. Two of these bays are located in a secure area.

9. How many Bays should be included in the quote for Building 412?

Answer: Include pricing for all four bays of B412.

File details come from the government source that posted it.