SETA_QAs_-Final_5_May_2017.pdf

PDF 73 KB Posted

Attached to
Systems Engineering & Technical Assistance (SETA) Services Federal contract opportunity
Solicitation number
W911NF-17-R-0015
Issued by
Department of the Army Materiel Command Army Contracting Command Aberdeen Proving Ground

About this file

SETA Questions & Answers through 05 May 2017

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Systems Engineering & Technical Assistance (SETA) Services, newest first.
File Type Posted
W911NF-17-R-0015_0001.pdf PDF
SETA_QAs_thru__29_Aug.pdf PDF
DD254.pdf PDF
SETA_CDRL.pdf PDF
W911NF-17-R-0015_SETA_RFP.pdf PDF
ARL-PAM-690-54.pdf PDF
SETA_Cost_Template.xlsx XLSX spreadsheet
SETA_Performance_Work_Statement_-_2017.pdf PDF
W911NF-17-R-0015_UPD_DRAFT_(2).pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Systems Engineering & Technical Assistance (SETA) Services

Responses to Questions thru 05 May 2017:

1) Question: Can I call and discuss my company’s capabilities statement in response to the draft solicitation?

Answer: All inquiries should be submitted to the email listed under the POC. This is a draft solicitation for informational purposes only.

2) Question: Would you be able to tell me if there is an incumbent contractor for this requirement?

If so, could you please provide the contractor name and the contract number that was awarded?

Answer: Yes, the current incumbent is Bennett Aerospace, Inc. Contract Number - W911NF-14- D-0001.

3) Question: Is there incumbent for this work? If so, please provide the company name and contract number.

Answer: Yes, see response to Question #2.

4) Question: The solicitation requires resumes for key positions, can you please indicate which positions are considered key?

Answer: Key personnel are listed in Section 13 of the Performance Work Statement.

5) Question: The due date listed on the SF33 states that hard copy responses (1 original and 1 copy) are due on May 3, 2012 by 5pm. However, on FBO the due date states May 23, 2017 by 11:59pm. Can you please confirm the due date and if indeed hard copies or electronic copies are required.

Answer: This is a DRAFT SOLICITATION; no electronic/hard copies are required.

6) Question: I hoping to find out if there is an incumbent contractor currently performing these services or if this is a new requirement. If there is an incumbent, could you please provide the contract number?

Answer: Yes, see response to Question #2.

7) Question: Will this opportunity be a direct award or will it be open to all 8(a) companies?

Answer: This requirement is a 8(a) Small Business Set-Aside open to all 8(a) companies.

8) Question: Will there be a final RFP for ACC-APG (W911NF) which shows a due date of May 23rd?

Or is draft RFP what we should respond to?

Answer: If a requirement becomes known the final solicitation will be posted on Fedbizopps.gov.

No response is required to the draft solicitation.

9) Question: I would appreciate if you could let me know if I can apply as a solo consultant.

Answer: If you are able to meet the requirements noted in the Performance Work Statement, to include Key Personnel as noted in Section 13 as FTEs and Program Management. Please respond to the final solicitation once posted.

10) Question: I’d like to call and discuss with you if you have time the referenced solicitation.

Answer: Please see response to Question #1.

Please note this is a DRAFT SOLICITATION for informational purposes only; not a request for proposals or capabilities statements. Questions to the draft solicitation should be submitted to the email listed under the POC. Telephone inquiries will not be accepted.

The purpose of this Draft Solicitation is for Market Research purposes and to gather specific feedback in regards to the Draft Solicitation. The Government is interested in hearing any comments in regards to the Draft Solicitation, to the POC email listed.

File details come from the government source that posted it. Updated .