Amendment_00001.pdf

PDF 136 KB Posted

Attached to
Administrative and Operational Support Services Federal contract opportunity
Solicitation number
TFSAFIN16CI0004
Issued by
Department of the Treasury Bureau of the Fiscal Service

About this file

Amendment 00001 - Extend Closing Date Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Administrative and Operational Support Services, newest first.
File Type Posted
Amendment_00002.pdf PDF
Attachment_C_-Call_4_DD254.pdf PDF
Attachment_C_-Call_3_DD254.pdf PDF
Attachment_A_-_Labor_Categories.xls XLS spreadsheet
Attachment_C_-_Call_1_DD254.pdf PDF
Attachment_B_-_BPA_Call_Labor_Categories_and_Rates.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment_D_-IPP_Waiver_SEP_2014.pdf PDF
RFP_TFSAFIN16CI0004.pdf PDF
Attachment_C_-Call_2_DD254.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

(x)

TFSAFIN16CI0004

x x

1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT

THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

x

Parkersburg WV 26101 200 Third Street

FSA-PARKERSBURG

Avery 5F Administration Branch Division of Procurement Bureau of the Fiscal Service

Parkersburg WV 26101 Attn: D. Dayton

FSA-DDAYTON

200 Third Street Avery 5F Division of Procurement Bureau of the Fiscal Service

07/25/2016000001

13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

FACILITY CODE CODE

10B. DATED (SEE ITEM 13)

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

9B. DATED (SEE ITEM 11)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

CODE

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY

PAGE OF PAGES

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

1. CONTRACT ID CODE

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

07/07/2016

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.

ORDER NO. IN ITEM 10A.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is as follows:

A. Extend the proposal due date from 2:00 pm, Thursday, July 28, 2016 to 2:00 pm, Thursday, August 4, 2016.

B. Provide the following answers to Contractor questions:

1). Is our company required to have a facility clearance prior to submission of the proposal (response date June 28)? Please let us know if it is acceptable to submit a proposal with our expected facility clearance in August 2016.

Continued ...

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

GINA N. HUFFMAN

STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

NSN 7540-01-152-8070

Previous edition unusable

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .

ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT

NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR

2 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

ANSWER: A facilities clearance is necessary at time of submission.

2). Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?

ANSWER:

Contract Solutions, Inc. - TFSAFINBPA15002

Infinisource Consulting Solutions -

TFSAFINBPA16001

3). 7.0 Security

Security requirements for this Agreement will be defined through the DD254 and the associated

Visiting Contractor Security Plan as issued by

FinCEN (attached). Work performed under this

Agreement will be considered to be medium risk to high risk, and shall require either a Secret, Top

Secret, or Top Secret/SCI clearances. Security requirements will be specified at the BPA Call level, and will be determined prior to the BPA

Call award.

Question: Referencing Page 30: (7.0 Security as provided above)

a. Will the requirement of security clearances need to be furnished along with the submission of the response to the RFP, or can confirmation of staff's security clearance be provided upon BPA award?

b. And if it is required upon award, will there be a set timeline (such as 30 days after award) to have all clearances provided and approved by the contracting office?

c. Can we process the top secret facility clearance with your agency's sponsorship if we get the award?

Answer: a. Can be provided upon BPA award

b. No, the timeline for clearances provided is when the contract starts.

c. No

4). 5.0 Place of Performance

Services under this BPA will be performed at the

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

Sponsored by GSA

FAR (48 CFR) 53.110

3 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

Government's locations. This includes 1801 L

Street, NW, Washington, DC; 2070 Chain Bridge

Road, Vienna, VA, or other nearby Government designated location in the Washington DC Metro area.

Question: Referencing Page 34 (5.0 Place of

Performance as provided above)

a. Will the place of performance be at one single location or multiple locations?

b. If multiple locations, can you specify the number of and specific locations?

ANSWER: The place of performance will be at the two locations provided. There may be local very temporary performance locations, but are expected to be rare.

5). 4.0 Security

Security requirements for this BPA Call are defined in the DD254 and the associated Visiting

Contractor Security Plan as issued by FinCEN

(attachment C - BPA Call 0001). All work performed under this BPA Call is considered to be medium risk, and shall require a Secret Clearance.

Question: Referencing Page 34: (4.0 Security as referenced above)

a. Will the requirement of security clearances need to be furnished along with the submission of the response to the RFP, or can confirmation of staff's security clearance be provided upon BPA award.

b. And if it is required upon award, will there be a set timeline (such as 30 days after award) to have all clearances provided and approved by the contracting office?

c. Please confirm the BPA Call 0001 is medium risk and require Secret Clearance and not Top

Secret Security Clearance?

ANSWER: a. Yes

b. N/A The contractor needs to meet the clearance requirement prior to start of the award

c. BPA call 0001 is Secret

6). 4.0 Security

Security requirements for this call are defined in the DD254 and the associated Visiting

Contractor Security Plan as issued by FinCEN

(attachment C - BPA Call 0004). All work

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

4 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

performed under this call is considered to be high risk, and shall require a Top Secret

Clearance.

Question: Referencing Page 46: (4.0 Security as referenced above)

a. Will the requirement of security clearances need to be furnished along with the submission of the response to the RFP, or can confirmation of staff's security clearance be provided upon BPA award?

b. And if it is required upon award, will there be a set timeline (such as 30 days after award) to have all clearances provided and approved by the contracting office?

ANSWER: a. No-not required in RFP response, Yes-required at time of award.

b. N/A The contractor needs to meet the clearance requirement prior to start of the award.

7). Question: Response

Is there any particular format that is preferred for the solicitation? Example:

1. Technical Response (Narrative, Quality Plan, Past Performance, Key Personnel)

2. Pricing - Pricing Proposal, Pricing

Spreadsheets

3. Security Clearance Forms

ANSWER: No.

8). Who is the incumbent contractor and what is the contract number?

ANSWER: See Question 2.

9). Call Order 0001, 3.0 Key Personnel - 3.0 Key

Personnel states one optional Senior Trainer to be available if required. Does the Optional

Trainer listed in this paragraph need to be priced out as a full-time employee (FTE)? Is the

Optional Trainer's resume required to be submitted with the proposal or only when the support is requested? How much notification will the contractor have to make this resource available?

ANSWER: The optional trainer should be priced out as a full-time employee. The resume does not

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

5 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

need to be submitted with the proposal. 30 days notice will be given.

10). Call Order 0001; 9.0 Travel - Can you further define "limited travel"? Is this considered outside the NCR? If outside of NCR -

Should ODC be included in the proposal?

ANSWER: Not expected to be outside NCR. If travel becomes necessary within the scope of this contract and after being approved by the ACOR and

COR expenses will be submitted and paid within the guidelines of the Federal Travel Regulations.

11). PWS Proposal Instructions (Key Personnel)-

Are interim clearances acceptable for key personnel?

ANSWER: Interim clearances are NOT accepted.

12). Facility Clearance/Subcontractors - Are subcontractors required to hold active Secret/and

Top Secret facility clearances at time of BPA award? or Can the Prime sponsor the subcontractors after the BPA is awarded?

ANSWER: Subcontractors are required to hold the required facility clearances at time of award.

No, the Prime may not sponsor subcontractors after the award.

13). PROPOSAL INSTRUCTIONS - Is there a maximum page count for submission of the proposal?

ANSWER: No.

14). PROPOSAL INSTRUCTIONS - The Volume II:

Technical Proposal and Volume III: Price Proposal submission requirements (Solicitation pages 55 -

56) clearly encompass Call Orders 0001 - 0004, however, the Evaluation - Commercial Items provision and the Addendum to the Evaluation -

Commercial Items provision (Solicitation pages 56

- 57) appear to relate solely to the base BPA

PWS. Please clarify this apparent inconsistency and confirm that the offerors' proposals regarding the base BPA PWS and Call Orders 0001 -

0004 will be considered in the proposal evaluation process.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

6 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

ANSWER: Confirmed.

15). Attachment A "BPA Labor Categories Price

Sheet" Are labor categories that depict "0" number of employees required to be priced?

ANSWER: Yes.

16). Attachment A "BPA Labor Categories Price

Sheet" & PWS -Attachment A "BPA Labor Categories

Price Sheet" is missing the Business Analyst (PWS

3.4) Labor Categories.

ANSWER: The Business Analyst categories were renamed Consultant.

17). PWS 3.15 & Call Order 0003 - Call Order 0003 ask for a Program Analyst Level II; however, the

PWS lists the individual as a FOIA Specialist. In addition, the "BPA Labor Categories Price Sheet" does not list a Program Analyst category.

ANSWER: Call Order 0003 is for a FOIA Specialist per 3.15. The labor category name was changed from Program Analyst to Consultant.

18). PWS 3.16 & Call Order 0001 - Could the government clarify the title of this category?

The Call Order 0001 asks for a Sr. Trainer; in the PWS 3.16 the category is listed as a Training specialist.

ANSWER: The Training Specialists used for this

BPA will all be at the Sr. Trainer level.

19). PWS Proposal Instructions (BPA Approach and

Capabilities) - Can individual experience be use to demonstrate capabilities?

ANSWER: Yes.

20). BPA Terms (4. PURCHASE LIMITATION) - Block

20 on the SF-1449 states that "[t]he total estimated value of this BPA is $40,000,000.00", however, paragraph 4 of the BPA Terms and

Conditions (Solicitation page 15) states that

"[t]he total value of calls awarded under this

BPA shall not exceed $2,500,000.00". Can the

Government please clarify the total value of the

BPA?

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

7 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

ANSWER: $40,000,000.

21). BPA Terms (3. PRICING & 4. PURCHASE

LIMITATION) - Paragraphs 3. Pricing & 4.Purchase

Limitation reference GSA Contract. It is our understanding that this is not a GSA schedule buy. Can the government please confirm?

ANSWER: Confirmed

22). Evaluation - Commercial Items provision states that "[t]he following factors shall be used to evaluate offers: Technical and past performance, when combined, is more important than price". Please indicate the relative importance of the three Evaluation Factors to each other (e.g., The Technical Factor is more important than the Past Performance Factor. The

Past Performance Factor is more important than the Price Factor.) As written, it is not clear if the Price Factor is more important than both/either the Technical Factor or Past

Performance Factor, individually.

ANSWER: Price factor is not as important as technical and past performance combined.

23). In the page 30 and the Section 7.0 Security of the RFP, it says "Work performed under this

Agreement will be considered to be medium risk to high risk, and shall require either a Secret, Top

Secret, or Top Secret/SCI clearances". It is not clear if the security clearance requirement is for individual resources or for the facility. If it is for the facility, do we need to have the clearance by the time we submit the proposal or can we get it once the contract is awarded.

Because each call requires different level of clearance. Please clarify.

ANSWER: When the contract is awarded.

24). Is there a page limitation for each section of the Technical Volume for TFSAFIN16CI0004?

ANSWER: No

25). Could you clarify proposal submissions. Are respondents able to respond to specific sections

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

8 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

of the BPA or are they required to provide a comprehensive proposal covering all sections?

ANSWER: All sections.

26). Our agency has recently received our

8(a)certification. And I have a few questions, after reviewing this RFP we can perform and provide most of the services needed. However, I am wondering if you have any smaller scaled opportunities that are still needed?

ANSWER: Not at this time.

27). Can you tell me if there is a current incumbent on this contract? And if so, can you provide the name?

ANSWER: See Question #2.

28). On page 54 of the solicitation, Acknowledgment of Certification of 8(a) Program

Status states, "The Contractor shall acknowledge with the submission of a proper offer that their exit date from the SBA 8(a) program does not fall within the beginning and ending period of performance dates of this BPA. This is a GO/NO

GO Factor. If the Offeror does not provide acknowledgment the Offeror's proposal will not be considered further."

Question: Will the Contracting Officer confirm with the Small Business Administration (SBA) in

Washington, DC that this provision as written is correct and in full compliance with the SBA 8(a)

Business Development Program? Our 8(a) status expires within days prior to September 27, 2021 and I can recertify my status at the beginning of each option year. This GO/NO provision eliminates almost five (5) years from my nine (9)-year certification for participation in the SBA 8(a)

Business Development Program. Is this the intent of this provision?

ANSWER: This requirement will be deleted with the posting of the amendment.

29). On page 55 of the solicitation, Key

Personnel states "The Offeror shall submit the qualifications and resumes of all Offeror and

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

9 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

subcontractor key personnel that shall perform work under this contract that shows their expertise and knowledge of the requirement in accordance with the PWS." Each of the Call

Orders 0001 through 0004 each ask for resumes of the proposed staff for those unique orders.

Question: No other Key Personnel requirements are mentioned in the RFQ. Will the Contracting

Officer confirm that the only Key Personnel are those mentioned in the individual Call Orders

0001 through 0004?

ANSWER: All positions on the BPA will be Key

Personnel. Resumes will be requested when a call is placed.

30). There are no proposal page limitations, desired font or margin requirements identified within the RFQ.

Question: Will the Contracting Officer confirm that we are free to respond as we choose or that a future Amendment will clarify these omissions for vendor proposal submissions?

ANSWER: Confirmed.

31). Performance Work Statement (PWS), paragraph

3.0 - Labor Categories and Minimum Qualifications provide labor categories that are different from those reflected in the Attachment A - Labor

Categories Price Sheet.

Question: Is this intentional or is an Amendment coming to correct or clarify this for the vendor community?

ANSWER: The offerors will add to Attachment A any omitted labor categories that are listed on the

PWS

32). In the Performance Work Statement (PWS) at paragraphs 3.7, 3.10, and 3.13, the sentences speak of "services or support." Those paragraphs do not provide labor categories expressing any information that is usable to identify and price the skill-levels you may seek. This creates a burden trying to price these services and support in the Attachment A - Labor Categories Price

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

10 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

Sheet.

Question: Will the Contracting Officer provide those labor categories in a future Amendment that will clarify FinCEN's needs?

ANSWER: 3.7 Instructional Designer describes the experience and knowledge necessary per each level employee. 3.10 Document Scanning & 3.13 Contract

Closeout describe the required experience also.

33). In the Performance Work Statement (PWS) where it describes Call Order 0003 - FOIA

Specialist Support Services, paragraph 2.2 mentions "Program Analyst Level II."

Question 1: Is this correct or should it say

"FOIA Specialist?"

ANSWER: 3.15 FOIA Specialist is correct.

Program Analyst is incorrect.

Question 2: Paragraph 3.0 lists 1,980 hours per year (average 40 hours per week). Are the hours listed here correct?

ANSWER: Yes.

Question 3: Paragraph 5.0 - Deliverables Task

Area 2 speaks of a "Program Analyst." Is this correct?

ANSWER: Program Analyst is not correct, Consultant is the correct position.

34). Is this a new BPA or is there an incumbent?

If this is an existing BPA, please provide the contract number and the name of the incumbent.

ANSWER: See Question #2.

35). On page 53, in the Volume I: Contractual

Documents section, it states that the company should provide a list of any subcontractors that may be used under the contract. Will it be possible to add additional subcontractors after award?

ANSWER: Yes

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

11 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

36). On page 55, the following statement is found in the past performance section, "A list of three references containing similar financial work or contracts and subcontracts..." Would the government consider replacing the words, "financial work" with administrative and operational support services to align with the nature of the work being procured under this BPA.

ANSWER: No. The offeror will cite past performance that is similar to the services that are required in the solicitation.

37). Can the government provide page limitations on Volume II and Volume III?

ANSWER: N/A.

38). On page 32, the following statement is made, "within twenty-four (24) hours of notification" and then in the preceding paragraph it states

"provide the COR with resumes of proposed replacement personnel for review and possible approval at least ten (1) business days prior to replacement" Can the government please clarify if the standard is one business day or ten business days.

ANSWER: When the COR requests a personnel change the Offeror has 24 hours to provide resumes to the COR to be considered for acceptability as substitutes. When the Offeror requests permission for a personnel change the Offeror will provide resumes of potential substitutes to the COR 10 business days prior to replacement.

39). Can the government please confirm the clearance levels of the call orders. (Secret, Top

Secret or Public Trust)?

ANSWER: Calls 1, 2 & 3 are all Secret. Call 4 is

Top Secret.

40). Will the government consider an extension of

1 week of the submission date to allow time to address and adjust proposals to the responses.

ANSWER: Yes.

41). What (if any) clearance is the Contractor

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

12 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

required to have? (DD254 Forms)

ANSWER: Top Secret.

42). Exactly who are the Key Personnel (i.e. -what resumes are required for the submission)? We are assuming that you do not require resumes for all 33 people considering the short suspension

(RFP - Sections 3.0 and 10.0)

ANSWER: All personnel on this BPA are considered

Key Personnel. Only resumes for the 4 calls included in the solicitation are required at time of award.

44). Who is the incumbent contractor?

ANSWER: See the answer to question #2.

45). What is the incumbent contract number?

ANSWER: See answer 2.

46). Regarding the Key Personnel (RFP page 55), are these referring to the Key Personnel identified in the Call Order PWSs (i.e., Senior

Trainer, Print Production Specialist, FOIA

Specialist, Consultant Level III)?

ANSWER: See answer 2

47). Does the Government require resumes for all proposed personnel in Volume II: Technical

Proposal, Call Order 0001, Call Order 0002, Call

Order 0003, and Call Order 0004 Approach?

ANSWER: Resumes for only the Calls included

(1-4).

48). Attachment A lists a total of 33 Full Time

Equivalent (FTE) employees (column D Number of

Employees). Are we to assume this is the total number of FTE employees required for this BPA?

ANSWER: No, just the total number of categories for employees. The FTE numbers were used as a government cost estimate....currently, there are

4 calls at this time, there will be more in the future as needs develop.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

13 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

49). Regarding Attachment A, some of the Labor

Categories state a zero number of employees (such as Admin Logistics Specialist, Technical

WriterLevel I and II, etc.). Does this mean these positions are not required for this contract and there should be a total of $0.00 for those labor categories?

ANSWER: These are the various labor categories we expect may be required during the life of the

BPA. They may not be needed now, but may be in the future.

50). Volume III, Price requires: "Attachment A shall include a brief description of the proposed labor categories' roles and responsibilities pertaining to the overall work under the BPA." Do offerors need to provide the labor categories' roles and responsibilities for those labor categories that list the number of employees as zero (i.e., Admin Logistics Specialist, Technical

WriterLevel I and II, etc.)?

ANSWER: Yes, while only 4 calls/labor categories are currently included, more calls for different labor areas will be required later.

51). For Call Order 0001, the PWS states that 2

Senior Trainers are required and 1 Optional

Senior Trainer shall be available. Are we to price this "Optional" Senior Trainer and how many hours (or % of time) is required for this?

ANSWER: Full time

52). For the Call Orders (0001, 0002, 0003, and

0004) is the Government's expectation that the

Key Personnel identified in each PWS will accomplish all the work required for that PWS, or are offerors expected to propose additional

(nonkey) personnel?

ANSWER: All personnel on this BPA are Key

Personnel....additional personnel are not expected.

53). Do all Key Personnel need clearances at the time of proposal submission?

ANSWER: At the time of BPA award for Calls 1-4.

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

14 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

54). Regarding Volume II: Technical Proposal, Call Order 0001, Call Order 0002, Call Order

0003, and Call Order 0004 Approach, are offerors to follow the BPA Call Quote requirements (i.e.

Task Requirements and Solutions, Milestones and

Deliverables, Work Breakdown Structure) as described the BPA Terms and Conditions on page 15 of the RFP, in our Technical Proposal?

ANSWER: Offerors will follow stated quote requirements for the BPA and for the Calls.

55). Regarding Call Order 0001, what topics will the trainers be training?

ANSWER: 1.0 SCOPE describes the broad area of topics

56). Regarding Call Order 0003, can the

Government confirm that the Program Analyst II

(as described in Call Order 0003) and the FOIA

Specialist (as listed in Attachments A and B) as the same labor categories?

ANSWER: See Question 17.

57). Regarding page 15 of the RFP, Purchase

Limitation, states "BPA calls placed by authorized personnel may exceed the Contractor's

GSA contract's maximum order limitation if determined appropriate." Can the Government confirm that is procurement is not through a GSA

Schedule?

How will the Government evaluate offeror's BPA

Approach and Capabilities and Call Order 0001, Call Order 0002, Call Order 0003, and Call Order

0004 Approach? The evaluation criteria (page 57 of the RFP) does not provide any evaluation criteria for these areas.

ANSWER: This is not a GSA Schedule award. The evaluation criteria for the calls are as follows:

o Narrative of understanding and proposed solution, for each call; The government will evaluate for level of understanding of the requirement and the feasibility of proposed solution.

o Deliverables and Schedule, for each call; The

Continued ...

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

15 15

CONTINUATION SHEET

REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF

(A) (B) (C) (D) (E) (F)

TFSAFIN16CI0004/000001

government will evaluate for realistic and reasonable deliverables schedule.

o Quality Control Plan (QCP) - Offerors shall provide a QCP for each BPA Call clearly describing how they shall ensure requirements of the BPA Calls will be met in accordance with the

PWS for each call. The QCP shall include the proposed performance standards and proposed incentives/disincentives; the government will evaluate to determine if the QCP will adequately control the quality of the proposed solutions.

o Staffing plan including rationale for skill levels, personnel proposed, staffing organizational chart, resumes, and LOE allocation, for each call; the government will evaluate for completeness of response and consideration of the effectiveness of the staffing plan to achieve desired outcomes.

o Proposed invoicing/billing schedule, for each call; realistic billing schedules that are timely.

58). Regarding the requirements for the

Management and Staffing Approach, which states

"Offeror's proposed labor categories to ensure they are appropriate to perform work under the contract, and that the labor categories are mapped to the proper labor category group." Since we plan on proposing the Labor Categories as listed in Attachment A, can the Government confirm there is no need to map them to the proper labor category group?

ANSWER: The offeror shall respond to the proposal instructions in the solicitation.

59). Regarding the Key Personnel, will a firm statement from offerors stating that key personnel are available be a sufficient demonstration of their availability?

ANSWER: A acknowledgement letter of intent is sufficient.

60). Based on the requested clarification to the proposal requirements, will the Government consider granting a 2 week extension for the proposal due date?

ANSWER: An extension is included in the amendment.

NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)

File details come from the government source that posted it. Updated .