Amendment_1-QA.pdf

PDF 144 KB Posted

Attached to
Media Monitoring Servicces Federal contract opportunity
Solicitation number
RFQ-TGT-19-0001
Issued by
Department of the Treasury Bureau of the Fiscal Service

About this file

Amendment 1 - Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Media Monitoring Servicces, newest first.
File Type Posted
RFQ-TGT-19-0001_-_Media_Monitoring_Services.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q&A – Amendment 1 Department of the Treasury, Bureau of the Fiscal Service

Division of Procurement RFQ-TGT-19-0001-Media Monitoring Services

Vendor(s)’ Question(s) and Government’s Answer(s)

Question 1. Are the customer service hours contractor will provide nation-wide all time zones or is it eastern time zone only?

Answer: The Government is requesting Eastern Time Zone for these services.

Question 2. For purposes of preparing a daily news summary, volume makes a lot of difference. Are we asking our analyst to review 100 or 1000 hits per day?

Answer: On a daily basis, the incumbent vendor conducts the following searches:

• “Treasury Inspector General for Tax Administration” “IRS” and “Inspector General”

• “Internal Revenue Service” and “inspector general”

• “Russell George”

• “IRS Impersonation scam”

The search of online media rarely exceeds 100 articles, including multiple duplicates.

Question 3. How many people will the clips packages be distributed to? 50 executives? Or 800 TIGTA staff?

Answer: The clipping package will be distributed via e-mail to up to 50 executives and managers and will be posted on TIGTA’s intranet, which is accessible by up to 750 employees.

Question 4. What number of print articles is anticipated daily? What number of TV clips?

Answer: The typical clip package rarely includes more than 20 articles. The search of “IRS impersonation scam” generally results in no more than 25 broadcast clips, when duplicates are eliminated.

Question 5. Could you clarify if TIGTA want a news clips sample that includes all media: print, broadcast, and Twitter? Or only broadcast TV and radio?

Answer: Print, online and broadcast.

Question 6. Do you have a list of search terms that will enable us to evaluate the volume of your results?

Answer:

• “Treasury Inspector General for Tax Administration” “IRS” and “Inspector General”

• “Internal Revenue Service” and “inspector general”

• “Russell George”

Question 7. Is there an incumbent performing this scope of work? If so, what is the name of the company?

Answer: Yes, Critical Mention, Inc.

Question 8. What is the total award value of the current work being provide?

Answer: $25,000 for two year contract.

Question 9. Are there any additional requirements in the new scope of work that did not exist in prior iterations of the contract? If so, what are the new requirements?

Answer: Yes, Twitter monitoring.

Question 10. The proposal response window for this opportunity is very truncated. This does not provide offerors with the time required to prepare a quality response and generate an adequate sample package for the government. This timeline may adversely affect competition. Would the Government consider extending the proposal due date by one week (May 22nd)?

Answer: The deadline for quotes will be extended to on or before May 17, 2019 @ 10:00am, EST.

Question 11. Introduction, Pg 11The introduction to the Statement of Work (SOW) stipulates that “TIGTA’s Office of Communications (OC) issues a daily news-clipping package that is distributed via e-mail to approximately 50 executives and senior managers.” Later in the SOW, the Vendor must “provide a daily compilation of news clips that is ready for distribution to TIGTA’s 800 employees.” Please clarify the discrepancy between the 50 executives/senior managers and the 800 TIGTA employees. Are deliverables going to the 50 senior level staffers or the 800 TIGTA employees? Is the Vendor submitting the deliverables to the 50 senior staffers, who then distribute to the 800 TIGTA employees?

Answer: The clip package is email to TIGTA, which e-mails it to up to 50 executives/managers and posts it on an intranet for access by the agency’s workforce (currently 750, including executives/managers).

Question 12. Section 1, Pg 11, “TIGTA is seeking vendors to provide the following media monitoring and reporting tasks” lists three requirements: a daily news clipping package, a daily compilation of broadcast coverage, and a daily compilation of tweets about TIGTA. Are these three separate deliverables or a single deliverable?

Answer: One deliverable, with three components.

Question 13. Section 1.1, Pg 11, What is the average volume of news clippings per day? This information correlates to cost estimates, since full text distribution rights are priced by volume and audience. “Provide a daily news clipping package containing the full text of online news coverage of

TIGTA.”

Answer: The typical clip package rarely includes more than 20 articles. The search of “IRS impersonation scam” generally results in no more than 25 broadcast clips, when duplicates are eliminated.

Question 14. Section 2.0, Pg 11, When does the government anticipate that it will provide the contractor the with daily clips from “Wall Street Journal, BNA Daily Tax Report, Tax Notes, and Politico-Pro Tax”? Will this take place on a daily basis?

Answer: An average 3 days a week.

Question 15. Section 6.2, Pg 12, What is the preferred delivery mechanism for these video clips?

Does the Government want to download the clips itself or does it want the Vendor to download and email the clip to them? “Provide up to 25 downloadable clips for each 12-month period executed under this contract.”

Answer: Client can download from link provided by vendors.

Question 16. Section 6.2, Pg 12, Please elaborate on the “video reels” laid out in this requirement.

Are these video reels limited to the 25 downloadable clips from the line above? What is expected of these DVDs to meet TIGTA’s IT security needs? “Provide up to four DVD compilations of video clips (highlights reels) using clips identified by TIGTA upon the request of TIGTA OC for each 12-month period exercised under this contract. The DVD compilations would need to be formatted to meet TIGTA’s IT security needs.”

Answer: Video compilation is drawn from the 25 downloadable clips from the line above. Clips must be accessible in MOV and MP4.

Question 17. Section 6.2, Pg 12, Does the government anticipate any basic video editing requirements (transitions, cut downs, intro sequences, titling) to complete this requirement? “Provide up to four DVD compilations of video clips (highlights reels) using clips identified by TIGTA upon the request of TIGTA OC for each 12-month period exercised under this contract. The DVD compilations would need to be formatted to meet TIGTA’s IT security needs.”

Answer: No.

Question 18. Section 6.2, Pg 12, Do the video reels feature video clips separate and apart from the 25 downloadable clips referenced in the question above? “Provide up to four DVD compilations of video clips (highlights reels) using clips identified by TIGTA upon the request of TIGTA OC for each 12-month period exercised under this contract. The DVD compilations would need to be formatted to meet TIGTA’s IT security needs.”

Answer: Video compilation is drawn from the 25 downloadable clips from the line above. Clips must be accessible in MOV and MP4.

Question 19. Section 6.4, Pg 12, For the Twitter daily compilation, is that intended to be included as part of the 9am news clipping deliverable or a stand-alone product? Also, is the intent just a raw data collection of Twitter posts mentioning keywords, or a human analyst written assessment of the trends in Twitter posts for that given day/timeframe?

Answer: Twitter compilation is part of the 9 am news clipping deliverable and just a raw data collection.

Question 20. Section 6.0 Proposal, Pg 16, When the Government says “examples of national network coverage…” is the intent for the prospective offeror to provide a comprehensive clips package of broadcast from the month of April or a variety of video clips from April to show capability? Offerors shall provide search clip examples of national network coverage of TIGTA for the month of April 2019 using, at minimum, the following key words: “Treasury Inspector General for Tax Administration,” “IRS and Inspector General,” “Greg Kutz,” and Gregory Kutz.” National networks are defined as ABC; Bloomberg TV; CBS; MSNBC, CNBC; CNN; CNN Headline News; CSPAN; CSPAN 2; CSPAN 3; Fox National; Fox News Channel; Fox Business News; MSNBC; NBC; and, PBS

Answer: Variety of video clips from April to show capability.

File details come from the government source that posted it.