Amd_1_-_Q&A.pdf
PDF 35 KB Posted
- Attached to
- Vehicle for Zambia Field Office Federal contract opportunity
- Solicitation number
- RFQ-ADF-FPS-17-0003
About this file
Response to Vendor Questions
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| RFQ-ADF-FPS-17-0003_(Amd_2).pdf | ||
| Attachment_B-_Pricing_Sheet_(Amd_2).xls | XLS spreadsheet | |
| Amd_1_-_Q&A.pdf | ||
| RFQ-ADF-FPS-17-0003.pdf | ||
| Attachment_B-_Pricing_Sheet.xls | XLS spreadsheet | |
| Attachment_A-Vehicle_Specs.pdf | ||
| IPP_WAIVER.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Amendment 1- Questions and Answers RFQ-ADF-FPS-17-0003
Question 1:
Could you please provide us the VIN/Chasis Number of the vehicle?
Answer 1:
We cannot provide this number as the VIN/Chassis Number would be unique to the vehicle being quoted.
Question 2:
Could you please send us a copy of the (IPP) waiver form you would like us to complete?
Answer 2:
The IPP Waiver document was provided as an attachment in the original FedBizOpps Posting. It can be found by going to the “Packages” tab on the Notice, select “IPP Waiver”, save and complete the document.
Question 3:
Please provide a list of Items, Schedule of Requirements, Scope of Work, Terms of Reference, Bill of Materials required.
Answer 3:
Applicable items can be found in the Attachment Labeled RFQ-ADF-FPS-17-0003, Attachment A – Vehicle Specs, Attachment B – Pricing Sheet on the FedBizOpps website.
Question 4:
Please provide a soft Copy of the Tender Document through email.
Answer 4:
All documents related to this solicitation are attachments found under the “Packages” tab for all interested vendors to save and/or print.
Question 5:
Please list names of countries that will be eligible to participate in this tender.
Answer 5:
Please see the Instructions to Offerors in the attachment Labeled RFQ-ADF-FPS-17-0003 starting on page 13 of the RFQ and the Federal Acquisition Regulations for clauses and provisions identified by reference only. https://www.acquisition.gov/far/ https://www.acquisition.gov/far/
Amendment 1- Questions and Answers RFQ-ADF-FPS-17-0003
Question 6:
Please provide information concerning the Tendering Procedure and Guidelines.
Answer 6:
Please the attachment Labeled RFQ-ADF-FPS-17-0003 for complete instructions to offerors.
Question 7:
What is the estimated budget for this purchase?
Answer 7:
We are unable to provide the Government’s estimate for this requirement. Vendors are advised to provide their best and final offer when submitting their quote.
Question 8:
Will there be an extension for bidding?
Answer 8:
Yes, the Government has extended the due date for quotes to March 13, 2017 at 2:00 PM (EDT).
Question 9:
Are there any addendum or Pre-Bid meeting Minutes?
Answer 9:
No.
File details come from the government source that posted it. Updated .