Question_Answer Responses.docx

DOCX document 22 KB Posted

Attached to
SHIRTS Federal contract opportunity
Solicitation number
SPMYM120Q0079
Issued by
Defense Logistics Agency Land and Maritime

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SHIRTS, newest first.
File Type Posted
Attachment (Information).docx DOCX document
SPMYM120Q0079.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RFQ Solicitation SPMYM120Q0079 Questions & Answers Response

Question #1: The logo is to be printed just on Men’s Tee Shirts.

Answer #1: The logo is to be screen printed on all Tee Shirts.

Question #2: Every other shirt is provided in the color asked and no logo correct?

Answer #2: We prefer a logo on each shirt, but as long as at least one has it, that will be acceptable. This is for the samples.

Question #3: Do we need to send all the colors or just one for sample?

Answer #3: Yes, all colors need to be sent, and the logo on at least one of the colors.

Question #4: Is the request just under the Buy American Act or is it under the Berry Amendment?

Answer #4: Yes, we request the Buy American Act.

Question #5: Do you prefer a specific brand or anything that fits the specifications?

Answer #5: We prefer Bayside and King Louie. Any brand will do as long as it is in accordance with technical specifications.

Question #6: Do you have exact pantone codes for the colors?

Answer #6: No, we do not. We usually receives a color chart from vendor(s), with its availability.

Question #7: Is there a constraint on the country of origin?

Answer #7: Yes, we prefer Made in America; however, the country of origin must be in accordance with Buy American Act.

Question #8: Quick question, is the actually proposal due June 1, 2020, however the Product Sample is due June 5, 2020?

Answer #8: Yes, the quotes are due on 01 June 2020 and the samples are on or before 05 June 2020.

Question #9: Can you please clarify the difference between CLIN #1 and CLIN# 3 Answer #9: CORE stands for Care, Ownership, Respect and Excellence as stated on the logo. America’s Shipyard is just what it says. An additional attachment will be included.

Question #10: What is the difference between core T shirt and America's Shipyard T shirt Answer #10: The logo, they have different mottos.

Question #11: Please confirm that Clin#5 is only item that requiring screen printing?

Answer #11:

What logo(s) are to be printed on these items:

· CLIN 0001: QTY 720 CORE T-SHIRTS------------CORE LOGO

· CLIN 0002: QTY 1,690 LONG SLEEVE SHIRTS----SERVICE TO THE FLEET (NORFOLK NAVAL SHIPYARD LOGO)

· CLIN 0003: QTY 500 T-SHIRT----------------------AMERICA’S SHIPYARD LOGO

· This item is referenced as “AMERICA'S SHIPYARD T-SHIRT”

· Is this a logo to be printed? YES

· CLIN 0004: QTY 1,310 MENS POLO---------------- SERVICE TO THE FLEET (NORFOLK NAVAL

· SHIPYARD LOGO)

· Is this shirt to be printed or embroidered? EMBROIDERED.

· CLIN 0005: QTY 940 MENS TEE-SHIRTS

· there is a logo called out for this shirt, but not clear on what that logo is.

· LOGO IS TO BE SCREEN PRINTED ON THE LEFT CHEST AT STANDARD POCKET HEIGHT (APPROX. 3") AND ON THE BACK (APPROX. 11") IN FULL COLOR. THIS IS THE LOGO.

Question #12: Do you have any specific brands that you want us to quote for these shirts?

Answer #12: Yes, King Louie and Bayside. Any brand will do as long as it is in accordance with technical specifications.

Question #13: Is this what is to be printed/embroidered on these items for the shirts?

Answer #13: Only on the Polo shirt (embroidered on front only, left chest at standard pocket height (approx. 3”). The men’s T-shirt and long sleeve T-shirt, the logo is screen printed on front, left chest at standard pocket height (approx. 3”) and on the back (approx. 11”) in full color.

Question #14: What is the size of the Logo?

Answer #14: Front (approx. 3”) back (approx. 11”).

Question #15: Is the Logo to be front or back side?

Answer #15: Just on the front on polos; on the t-shirts, (front and back).

Question #16: What is the font size and color?

Answer #16: Refer to question 13.

Question #17: This solicitation No SPMYM120Q0079 and had a question, the items listed are:

Answer #17:

CLIN 0001: QTY 720 CORE T-SHIRTS

CLIN 0002: QTY 1,690 LONG SLEEVE SHIRTS

CLIN 0003: QTY 500 AMERICA’S SHIPYARD T-SHIRT

CLIN 0004: QTY 1,310 MENS POLO

CLIN 0005: QTY 940 MENS TEE- SHIRTS

Can you please advise if all pcs will be screen printed as indicated? Also see a note of a stitch count of 24,000, will the polos be embroidered and the tees screen printed? Yes, the polos will be embroidered and the t-shirts will be screen-printed. The stitch count is correct.

image1.jpeg

File details come from the government source that posted it. Updated .