N6809422R6000 QUESTIONS AND ANSWERS.docx

DOCX document 20 KB Posted

Attached to
SECURITY EQUIPMENT SERVICE MAINTENANCE Federal contract opportunity
Solicitation number
N6809422R6000
Issued by
Department of the Navy Naval Supply Systems Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SECURITY EQUIPMENT SERVICE MAINTENANCE, newest first.
File Type Posted
N6809422R6000.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SECURITY EQUIPMENT QUESTIONS AND ANSWERS

N6809422R6000

1. Question: Could you please tell me if this is a new requirement, or if there is a current or previous contractor who has performed similar services? If available, can you please send along the incumbent contract or task order number?

Answer: The equipment’s are not new. Previous contractor Star Asset Security LLC. Contract number: N6809419P6080.

2. Question: Expectation for training?

Answer: Currently not needed as our staff trains new personnel as they come in, but if equipment is changed then our staff will require training.

3. Question: Are other areas on base included on this requirement?

Answer: Yes, Pharmacy at H-200, BEQ (Enlisted Housing) H-95
Pharmacy Warehouse/Distribution H-135

4. Question: Response time regarding emergency required service?

Answer: 2 hours

5. Question: How many doors have piano hinges with pass thru wiring that have not been replaced?

Answer: 18

6. Question: Are there external cameras requiring trucks with “lift-buckets” for service?

Answer: Yes

7. Question: How many exterior cameras are there?

Answer: 50

8. Question: How many “HUGS” (infant protection system) doors?

Answer: 14

9. Question: Because of the health care environment, what are the construction standards if cameras need to be replaced or for new camera installation?

Answer: Any changes regarding replacement or new installation must be authorized by the NHCP Contracting Division. A modification is needed to make any changes once the contract is awarded.

10. Question: If you were to be awarded the contract how will you get the logins and passwords?

Answer: The end user is responsible to have login and password.

File details come from the government source that posted it. Updated .