Questions_&_Answers.pdf

PDF 82 KB Posted

Attached to
CABLE & WI-FI SERVICES Federal contract opportunity
Solicitation number
N6809418R6070
Issued by
Department of the Navy Bureau of Medicine and Surgery

About this file

Questions & Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to CABLE & WI-FI SERVICES, newest first.
File Type Posted
N6809418R6070_(2).pdf PDF
N6809418R6070_(1).pdf PDF
Services_-_100__Total_Small_Business_Set-Aside.pdf PDF
N6809418R6070.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Site Visit Information (06/22/2018) Cable and WiFi Services

The following information are questions/answers to vendor inquiries during location site visit conducted on June 22, 2018:

Question 1: Will quote include “KPEN” channel?

Answer: Yes.

Question 2: Cable and WiFi for all listed Clinics?

Answer: Yes.

Question 3: Who is the cable service provider?

Answer: COX Cable.

21 Area Clinic:

Question 4: How many access points?

Answer: 3, 1 in Staff Lounge/Conference Room, 1 in Clin Ops, and 1 in Patient Waiting Room.

62 Area Clinic:

Question 5: How many access points?

Answer: 1 between Patient Waiting Room and Staff Lounge/Conference Room.

52 Area Clinic:

Question 6: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room and 1 near Staff Lounge/Conference Room (Squad Bay 127).

52 Area Annex (part of 52 Area Clinic):

Question 7: How many access points?

Answer: 3, 1 in Patient Waiting Room, 1 near Staff Lounge/Conference Room, 1 in between due to distance between access points.

53 Area Clinic:

Question 8: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room, 1 in Staff Conference Room

43 Area Clinic:

Question 9: How many access points?

Answer: 2, 1 near “XRAY”, and 1 in Patient Waiting Room.

41 Area Clinic:

Question 10: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room, and 1 in Staff Conference/Lounge Room.

31 Area Clinic:

Question 11: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room, and 1 in Staff Conference/Lounge Room.

22 Area Clinic:

Question 12: How many access points?

Answer: 1 in Patient Waiting Room.

33 Area Clinic:

Question 13: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room, and 1 in Staff Conference/Lounge Room.

13 Area Clinic:

Question 14: How many access points?

Answer: 3, 1 in entry area near Drive Thru pick up, 1 in Patient Waiting Room, and 1 in Staff Conference/Lounge Room.

14 Area Clinic:

Question 15: How many access points?

Answer: 2, 1 in Patient Waiting Room, and 1 in hallway near existing “military access point”.

H201T Mental Health Clinic:

Question 16: How many access points?

Answer: 2, 1 between “Walk In” and “Mental Health”, and 1 near Communication Room/Closet.

H200T SARP (“Substance Abuse Rehabilitation Program”):

Question 17: How many access points?

Answer: 2, 1 outside SARP, and 1 near Communication Room/Closet.

File details come from the government source that posted it.