N6660420Q0845 Amendment 002.pdf

PDF 376 KB Posted

Attached to
Towed Array Manufacturing Station Federal contract opportunity
Solicitation number
N66604-20-Q-8045
Issued by
Department of the Navy Naval Sea Systems Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Towed Array Manufacturing Station, newest first.
File Type Posted
N6660420Q0845 Amendment 004.pdf PDF
N6660420Q0845 Amendment 003 JLB.pdf PDF
N6660420Q0845 Amendment 001.pdf PDF
I. 8. Drawings.pdf PDF
II. H. N6660418Q8045 JLB REV 20200402.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

See continuation page.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 16-Apr-2020

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X N6660420Q8045

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

02-Apr-2020

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 0 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

16-Apr-2020

CODE

NAVAL UNDERSEA WARFARE CENTER

JANNA BECKERT, CODE 0222

CONTRACTS DEPARTMENT

1176 HOWELL STREET, BLDG. 1258

NEWPORT RI 02841-1708

N66604 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N6660420Q8045

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION A - SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 17-Apr-2020 12:00 AM to 17-Apr-2020 02:00 PM.

The following have been modified:

GENERAL INFORMATION

Distribution: FILE, KR, NUWC 01, PI: TBD

NUWCDIVNPT Action Number: 208045

NUWCDIVNPT Requisition Number(s): 1300834539

NUWCDIVNPT POC: Janna Beckert (Phone: (401) 832-3560; Email: janna.beckert@navy.mil)

Please see the Quote Submission requirements stated in Section L of this solicitation.

Amendment 001

The purpose of this amendment is to:

1. Respond to industry submitted questions.

2. Extend the closing date and time of the solicitation.

3. Establish the deadline for Industry Submission of Questions as 2:00 PM EST on 15 April 2020. After this date and time, the Government may not respond to questions received.

SECTION C:

1. Insert quantities in 5.0 Government Furnished Information in Section C “Minimum Specifications”.

Questions and Answers

QUESTION 1: Is this now a formal solicitation or still a pre-solicitation?

ANSWER 1: N66604-20-Q-0845 is a solicitation.

QUESTION 2: Are we allowed to quote "equivalent" or does it have to be exactly the specifications in the drawings? Our proposal would be a mix of your design using our standard product materials.

ANSWER 2: In accordance with the solicitation, quote in accordance with the Build-to-Print drawings. In order to be technically acceptable, a quote must meet or exceed the minimum specifications.

QUESTION 3: Are the stations required to be assembled for shipment? These will be pretty big and 33 will take up a lot of space.

ANSWER 3: In accordance with the solicitation, the Government will be assembling the one 198’ workstation on-site. Please refer to the minimum specifications.

QUESTION 4: Under Section C (Descriptions and Specifications) of the Solicitation, Item 1.0 (Background) states that you require the manufacture and assembly of a custom designed (build-to-print), 198’ long manufacturing station. Item 2.0 (Scope) states that the scope of work is to "Manufacture station legs and surface components for a new 198-foot long towed array manufacturing station." Please confirm how much (or if any) preassembly of components is required prior to shipment. For most cost effective shipment, all items would be shipped in groups by item and unassembled. If there is any preassembly required, please let us know which items should be preassembled prior to shipping.

ANSWER 4: Component 20HBCIP-101 is required to be assembled by the offeror in accordance with the drawing.

The government will be assembling the manufacturing station on-site.

QUESTION 5: Please confirm that the quantity required of Item 5 (P29545-GR Unistrut Bracket) is three (3) per Pedestal Assembly (Item 1 -- 20HBCIP-101). There are (34) Pedestal Assemblies required, which would mean (102) Unistrut Brackets.

ANSWER 5: The minimum specifications have been revised to include specified quantities. Each pedestal assembly (20HBCIP-101) requires six unistrut brackets, which the Government will install at the facility. Please refer to the minimum specifications for details.

QUESTION 6: On Item 2 (20HBCIP-1004 ESD Table Top) is the ESD laminate required only on the top surface or is it required on the edge and/or the bottom surfaces as well? The part drawing does not show the laminate but the overall thickness dimension shown for the Table Top suggests that there is a 1/8" thick laminate applied to the top only of a 1-1/2" thick MDF board.

ANSWER 6: The ESD laminate is required on the top and edge surfaces of item 2 (20HBCIP-1004).

QUESTION 7: What is the desired outer EFD Laminate material and color on the ESD Table Top (Dwg 20HBCIP- 1004)

ANSWER 7: White.

All other terms and conditions remain unchanged.

Amendment 002

The purpose of this amendment is to:

1. Respond to industry submitted questions.

2. Clarify the closing time of the solicitation.

SECTION A:

1. The required response date/time has changed from 17-Apr-2020 12:00 AM to 17-Apr-2020 02:00 PM..

Questions and Answers

QUESTION 8: Can you please provide me contact info for the manufacturer of the Roller Track. Part # 20384FR- 6.0-72 vendor name Mallard?

ANSWER 8: The Government is unable to provide OEM contact information. Please note that the quoted Roller Track part must be provided on a brand name or equal to basis.

QUESTION 9: I did not see the schedule attached to the solicitation, when is this manufactured item due?

ANSWER 9: This requirement shall be delivered and billed no later than 1 August 2020.

QUESTION 10: Would the item be in knockdown, meaning it would be assembled at the final destination, or would we be responsible for the assembly.

ANSWER 10: Please refer to the questions answered in Amendment 001.

QUESTION 11: There is a discrepancy in the new due date time for bid responses. The required response date and time on page 2 of the Solicitation Amendment is April 17, 2020 12:00 am EDT while the "Updated Response Date" on beta.SAM.gov shows Apr 17, 2020 02:00 pm EDT. Can you confirm which is correct?

ANSWER 11: The solicitation closes Apr 17, 2020 02:00 pm EDT.

All other terms and conditions remain unchanged.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .