Questions and Answers.pdf

PDF 97 KB Posted

Attached to
Music Director Services Federal contract opportunity
Solicitation number
N0018920Q0652
Issued by
Department of the Navy Naval Supply Systems Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Music Director Services, newest first.
File Type Posted
N0018920Q0652.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

1) What is the past award contract number? Answer: N0018915P1198.

2) Is there an incumbent in place? Answer: Yes.

3) Is there a Music Director who will lead the choir or will the Musician act as the Music

Director at the same time? Answer: Currently, the Contractor is responsible for directing the choir-that can be delegated to a willing volunteer.

4) Is there a choir in place? If yes, what is the estimated size of the choir? Answer: Yes, there are currently 12 members.

5) Will the Chapel fund for the CCLI licensing of the music sheets? Are the music sheets available for use at the chapel? Answer: CCLI licensing is done through the Command

Religious Offering Fund, the contractor will be able to set up an account to access music sheets. Additionally, the Chapel purchases annual subscriptions to Breaking Bread to be utilized by choir members and congregants. Musicians are requested to submit annual budgets that incorporate desired maintenance of the instruments as wells as consumables for the choir.

6) What music instrument will the Musician use at the chapel? If an organ is available for use at the chapel, what is the type of organ used at the chapel? (Allen, Hammond, pipe organ, Roland

Keyboard, etc.)? Answer: The Fort Story Chapel is not equipped with an organ, but a “baby grand” style piano. A Yamaha.

7) What music instrument should the musician be familiar/skillful with? Answer: Piano

8) What is the usual schedule of the monthly rehearsals? Answer: Currently, rehearsals are done an hour prior to mass commencing. A monthly rehearsal timeframe will be determined based on the choir availability.

File details come from the government source that posted it. Updated .