N00173-15-R-RS02_-_Amend_0001.pdf
PDF 174 KB Posted
- Attached to
- CTAR ANTENNA SYSTEM Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N00173-15-R-RS02
About this file
SF-30 Amendment 0001 to N00173-15-R-RS02
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| ADDENDA_-_N00173-15-R-RS02.pdf | ||
| Specification_-_N00173-15-R-RS02.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICAITON NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicble)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
FACILITY CODE
9A. AMENDMENT OF SOLICIATION NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 11)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a)By completing items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment your desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPIRATION DATA (If required)
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER
NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15C. DATE SIGNED
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
PAGE OF PAGES
6. ISSUED BY CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code) (X)
CODE
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of person authorized to sign)
16B. UNITED STATES OF AMERICA
(Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
The purpose of this Amendment is to respond to questions submitted against Synopsis/Solicitation Number N00173-15-R-RS02.
Question 1: Where is the Data Receiver located? Is it located on the trailer or in the station’s electronic rack?
Answer 1: The Data Receiver is located at the equipment rack in the Operations area.
It is not located at the antenna/trailer.
Question 2: What communication protocol is used for the MDA processor? Is there an ICD available?
Answer 2: Standard communication protocol is TCP/IP.
Question 3: What is the funding profile? The solicitation and SOW do not identify an estimated cost?
Answer 3: Funding profile is not available. The purpose of the solicitation is to receive competitive cost/price proposals from interested vendors.
Question 4: When is award scheduled or anticipated? The SOW (Para 2.7) identifies the Cortex HDR XXL Receiver that currently had approximately an 8-12 week lead time to procure?
Answer 4: The Government anticipates that contract award will take place no later than
30 SEP 2015.
Question 5: Is Physical set-up authorized? The solicitation states “…ready for use…:”
while toi SOW authorizes 30-minutes.
Answer 5: The term “ready to use” means that there will not be a requirement to assemble the antenna before operation can take place. The 30-minute window is allotted time for the antenna to be operational after it arrives at the site.
Question 6: What are the Optional Spare part Kit requirements for CLIN 0003. The SOW states “…IAW the specifications…”, but the spares kit is not mentioned in the
SOW.
Answer 6: Composition of the Optional Spare Part Kit for CLIN 0003 is the responsibility of the Vendor. Vendors shall recommend a spare parts kit applicable to their proposed system in their proposal for review by the Government.
Question 7: What is the Elevation coverage requirement? The solicitation identifies 0 – 180 degrees, while the SOW identifies 0 – 90 degrees.
Answer 7: The elevation coverage is identified in the SOW as ±360º in Azimuth and 0- 90º in Elevation, which is the normal term utilized for a typical elevation over azimuth antenna pedestal. Coverage needs to be from horizon to horizon for all the viewable sky.
Question 8: Has the CTAR program or NRL previously fielded a similar CTAR Antenna Solution? Against current timeline?
Answer 8: NRL has previously purchased a similar CTAR antenna system under Contract Number N00173-13-C-6005.
Question 9: The stated delivery date is 11 NOV 2015, which corresponds with Veterans Day. How is delivery to be accomplished on a U.S. Government holiday?
Answer 9: The stated delivery date is hereby revised to 12 NOV 2015.
Question 10: Is there a provision where equipment imported from another country would enter the United States duty-free under any resulting contract?
Answer 10: If a need is identified in the successful offeror’s proposal for equipment imported from another country, the resulting contract will include the FAR clause at 52.225-8 entitled “Duty-Free Entry”.
Question 11: Will the equipment delivered under any resulting contract be subject to
ITAR?
Answer: The Government does not anticipate that equipment delivered under this contract would be subject to ITAR.
| IDCode: |
| Page: 1 |
| Pages: 4 |
| AmendNo: 0001 |
| EffDate: 5/26/15 |
| ReqNo: 81-2028-15 |
| ProjNo: |
| IssCode: N00173 |
| IssuedBy: Contracting Officer |
Naval Research Laboratory - SSC Attn: Code 3235:RS Stennis Space Center, MS 39529-5004
| AdmCode: |
| AdminBy: |
| ContName: TO ALL OFFERORS |
| ContStrt: |
| ContCnty: |
| ContSt: |
| ContZIP: |
| Code: |
| FacCode: |
| SolAmdNo: N00173-15-R-RS02 |
| AmendDate: 05/15/15 |
| ModNo: |
| ModDate: |
| NoCopies: |
| Amended: Off |
| ApprData: |
| ChgeOrder: |
| Modify: Off |
| SuppAuth: |
| OthrSpec: |
| Require: Off |
| Copies: |
| Descript: |
SEE PAGE 2
| SignName: |
| SignTitl: |
| ContDate: |
| CoName: |
| CoTitle: |
| CODate: |
| SolChgYs: Yes |
| SolChgNo: Off |
| OffrExt: Off |
| OffrNoEx: Off |
| ChgeOrd: Off |
| SuppAgre: Off |
| ModOthr: Off |
| NoReq: Off |
| Text2: AMENDMENT/MODIFICATION NO. |
File details come from the government source that posted it. Updated .