18Q1200P0001.docx

DOCX document 30 KB Posted

Attached to
Cable Television, Phone, and Internet Service Federal contract opportunity
Solicitation number
M6700118Q1200
Issued by
United States Marine Corps

About this file

Amendment 18Q1200P0001

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Cable Television, Phone, and Internet Service, newest first.
File Type Posted
RFQ_M6700118Q1200.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

M6700118Q1200

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 11-Jun-2018 12:00 PM to 13-Jun-2018 02:00 PM.

The following have been added by full text:

QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Are drawings of the buildings available?

Answer 1: No.

Question 2: Is Ethernet currently in place for phone lines and WI-FI access points? If so please give brand/model?

Answer 2: CAT6 Ethernet cabling is in place inside the buildings running to each room. Access is via a Communications Room located in each building.

Question 3: Who is the current provider for telephone/internet?

Answer 3: Services at these locations are currently provided by Charter Communications Operating, LLC.

Question 4: What is the physical address of each building? Are the buildings connected?

Answer 4: The buildings are not connected.

Physical Address:

Building PP1, Wounded Warrior Drive, Camp Lejeune NC 28543 Building PP2, Wounded Warrior Drive, Camp Lejeune NC 28543 Building PP3, Wounded Warrior Drive, Camp Lejeune NC 28543

Question 5: Are they only allowing satellite data/phone?

Answer 5: No.

Question 6: Would we be utilizing the Camp Lejeune Internal Network to provide services?

Answer 6: No.

Question 7: Contact information on who on base controls the network to get tie into or will this be separate from bases infrastructure? A whole new service in essence.

Answer 7: Services will be provided by the contractor to the buildings communications room via their own network.

Question 8: Is there a public fiber network on Camp Lejeune? If so we need contact information on who controls that network.

Answer 8: No.

(End of Summary of Changes) image1.wmf

File details come from the government source that posted it.