RFQ_Q A_for_1149542.pdf
PDF 38 KB Posted
- Attached to
- Audio Visual Equipment Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FDA-15-1149542
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| FloorPlan.pdf | ||
| FBO_RFQ_for_1149542_072815.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and answers for FDA-15-1149542
1. Is a Site Visit Scheduled? If so, what is the date and registration requirement?
ANSWER: Site Visit will be conducted on Tuesday, August 11, 2015 at 10:00 am.
Eastern Standard Time (EST)
2. The RFQ, page 1, at the bottom margin, states ‘The Price volume shall consist of:’ Question: Is the Response to consist of a separate Price and Technical Volume?
ANSWER: The price volume shall include the pricing table and the quote for the technical volume.
3. Would floor plans be available by Addendum to the Solicitation?
ANSWER: Yes, see attachment
4. In the RFQ, Part 12– General Evaluation Information, 52.212-2 it is stated: “The contractor shall provide the price and all documentation to support the total cost of the equipment, preventative maintenance, and service quote….” Question:
Please provide detail for the preventive maintenance requirement, as this is not described in the documentation. Specific activities, duration of Task, number of visits per year, etc.
ANSWER: The preventive maintenance requirement will cover any repairs needed for the life cycle of the equipment warranty. Equipment will need to be inspected and maintained on a quarterly basis (4 times per year). Activities and duration of tasks will vary upon the services need or to support functionality of the equipment.
5. Will there be a site visit prior to the Due Date?
ANSWER: Yes, Tuesday, August 11, 2015 at 10:00 am; EST.
6. Is a floor of the space available, and can it be provided before the Due Date?
ANSWER: Floor plan is attached.
7. The synopsis lists the model number for some of the equipment, which establishes performance specifications for those items. However there are several items that do not have the model numbers listed, so without performance specifications on these items, the government could receive bids on products that are inferior or don’t meet the intent of the system configuration.
Please provide the model numbers or detailed performance specifications of the equipment listed below that will meet the government’s intent. It would also be very helpful if drawings could be provided for the room, i.e. floor plans and RCP, and line drawings for showing the configuration and connection of the specified equipment. Please see attached floor plan & model numbers have been provided below: (Many of these products have several different configurations and/or finishes)
ANSWER:
AMX DXLink Transmitter (FG1010-301) Extron Cable Cubby (60-1405-02 HDMI, VGA, and 3.5m Audio connections) AMX Presentation Switcher (DVX 2155HD FG1905-12) USB Extender (999-1005-022) Hard Wired Microphone (Shure MX396/C-TRI Microflex Tri-
Element Cardioid Boundary Microphone) Innovox Speaker Bar (Innovox Audio FS-H3-BLK) High Definition Tuner (Contemp Research TV Tuner 232-ATSC 4
HDTV Tuner) Cabinet under 80” Monitor (Mid Atlantic 19U BGR Configured
Presentation Rack BGR-19SA27MDK-AG) Over floor raceway (OFR 4000 Raceway Legrand OFR)
8. The Polycom HX8000 is available in two resolutions: 720 or 1080. Please specify which resolution should be provided.
ANSWER: The Polycom HDX8000 should be in 1080p resolution
9. They also require a mandatory maintenance available in two terms: one year or three years. Please specify the mandatory maintenance we should provide. They offer an optional multipoint license. Should this be included in the pricing?
ANSWER: The Polycom HDX800 should be purchased with the standard one year maintenance/warranty agreement
File details come from the government source that posted it. Updated .