Questions and Answers 7 June.docx

DOCX document 14 KB Posted

Attached to
AUD Equipment Upgrade Federal contract opportunity
Solicitation number
FA875123Q0084
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Research Laboratory

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to AUD Equipment Upgrade, newest first.
File Type Posted
PWS Auditorium Amend 2- Attachment No. 1.docx DOCX document
PWS Auditorium Amend 1- Attachment No. 1.docx DOCX document
PWS Auditorium - Attachment No. 1.docx DOCX document
23q84 Offeror Representations and Certifications--Commercial Items (Attachment No.2).docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers

FA875123Q0084

Question #1: Please provide access to the existing construction drawings for the auditorium space, specifically the electrical, technology, specialty, reflected ceiling, floor, and wall elevation sheets.

Answer: For technical and electrical specs a site visit and meeting with the proper teams will be necessary.

Question #2: What is the throw distance of each video projector?

Answer: Room dimensions: 48ft x 46ft Ceiling height: 16ft 10” Dual screen dimensions: 13.5ft x 12ft for both screens Throw distance is 43-45ft Single screen 16.2ft x 12ft Throw distance is 46ft.

Question #3: What is the expected resolution of the video projectors (e.g., 4k, WUXGA, etc)?

Answer: 4k would be preferred

Question #4: What are the dimensions of the three existing projection screens?

Answer: They are dual screen and single screen.

Question #5: How many microphones are required?

Answer: Using the existing Microphones there are 5. 2 handheld. 2 lapel. 1 podium. We would like 2 ceiling or drop down beamforming microphones. Refer to PWS Amendment 1 dated 6/7/2023

Question #6: What form factor (mounted, handheld, or worn)?

Answer: Ceiling Mounted and Handheld mics

Question #7: Is a mute switch and indicator light required?

Answer: Not required but preferred on the control system.

Question #8: How many concurrent audio and video sources will be employed? Please provide a list (e.g., PTZ Camera #1, PTZ Camera #2, BYOD #1, Government Computer #1)?

Answer: 2 PTZ cameras, 1 BYOD, and 1 podium computer. 4 Devices.

File details come from the government source that posted it. Updated .