Solicitation Q and A 08AUG2022.pdf

PDF 243 KB Posted

Attached to
Medical Physics Support Federal contract opportunity
Solicitation number
FA8601-22-Q-0123
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Wright Patterson Air Force Base

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Medical Physics Support, newest first.
File Type Posted
Solicitation Q and A 04AUG2022 (3).pdf PDF
Attachment 3b - REVISED Price Sheet 04AUG22.xlsx XLSX spreadsheet
Solicitation Q and A 04AUG2022.pdf PDF
Solicitation QandA 03AUG2022.pdf PDF
Attachment 3a - REVISED Price Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
Solicitation Q and A 02AUG2022.pdf PDF
Attachment 5 FAR 52.204-24.pdf PDF
Attachment 3 - Authorized Caller List.pdf PDF
Attachment 3 - Price Sheet.xlsx XLSX spreadsheet
Attachment 1 -Solicitation FA860122Q0123.pdf PDF
Attachment 2 - Performance Work Statement 27JUL22.pdf PDF
Attachment 4 - Offeror Reps and Certs.pdf PDF
Attachment 6 Memo for 2019-009 Interim FAR Rule.pdf PDF
Show all 13

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

AIR FORCE LIFE CYCLE MANAGEMENT CENTER (AFLCMC)

WRIGHT-PATTERSON AIR FORCE BASE OHIO

08 August 2022

FROM: AFLCMC/PZIBA

1940 Allbrook Drive, Room 109

Wright-Patterson AFB, OH 45433

QUESTIONS:

1. Can the Category/Service descriptions in the Price Sheet (attachment 3) be modified/ additional categories be added?

ANSWER: An updated price sheet (see Attachment 3a‐ REVISED price sheet) has been added to the solicitation to clarify descriptions and eliminate confusion.

2. Is the Price Sheet the document referred to as "See Schedule" in item 20 of “Attachment 1 ‐ Solicitation FA860122Q0123"?

ANSWER: Yes

3. Is the Wide Area Workflow Payment (WAWF) something we would be using to submit our invoices to for payment for this contract?

ANSWER: Yes; Although the majority of purchases under this BPA should be made with a government purchase card, there is a possibility that some invoices will need to be submitted through WAWF.

4. Page 36 of "Attachment 1 ‐Solicitation FA860122Q0123" refers to "Representations required to implement provisions of Executive Order 11246" and asks questions regarding compliance reports and affirmative action. Please confirm if this applies or if it needs filled out?

ANSWER: If the company’s reps and certs are complete and up‐ to‐date in your SAM registration, the reps and certs don't have to be re‐done on this form. Please refer to 41 CFR parts 60‐1 and 60‐2 to determine specific applicability for your company.

5. We can indicate in the spreadsheet the quantity of each units & the $ per unit, and hence the total $ per year for that modality. so e.g. 40 units x $10/unit = $400 per year. But any equipment after a major parts replacement has to be re‐tested again for which we have to come back & test it. That would be an "unscheduled" testing & charge. Do we have to indicate that somewhere & how can we do that since we don't know if/when it will occur?

ANSWER: Since this will be awarded as a blanket purchase agreement (BPA), it will be “a la carte” style, in the sense of being able to purchase a service when it is needed. We desire the option of purchasing additional testing after equipment repairs take place, which would be done on an as‐needed basis.

Please include in your quotation the cost for any as‐needed testing. To give two different examples of what we are asking: (1) It would be reasonable to expect the fee/service for post‐repair (e.g. x‐ray tube replacement) testing on a c‐arm fluoroscopy unit to mimic the annual fee/service; (2) In the case of a CT x‐ray tube replacement, it would be expected that the vendor provide a separate quote for services only if the service provided by the vendor in such a situation would significantly vary from the breadth of annual checks performed. The number of times a service is needed may vary, so we just need to know the rate that will be charged per additional test if differing from annual testing.

6. At various points in the solicitation document, we can place a check mark against the TIN option, but where do we input our actual TIN#?

ANSWER: Please provide the TIN somewhere in your proposal (i.e. the cover page). It does not need to be provided on the PDF document itself.

7. On the Excel pricing sheet, can you differentiate the items as: SPECT/CT (SPECT portion)

SPECT/CT (CT portion) PET/CT (PET portion) PET/CT (CT portion)?

ANSWER: Please see Attachment 3b “REVISED Price Sheet 04AUG22”

8. Is this is a brand new contract OR if there is (was) an incumbent performing these services. If not brand new, could you please provide the current / previous contract number?

ANSWER: This will be a follow‐on BPA to FA8601‐17‐A‐0022

9. Are we able to submit separately for reimbursement of related expenses such as travel according to the government schedule?

ANSWER: Our preference is to have all related expenses, including travel, included in the price of each testing service. However, if your company wants to break the travel costs out as a separate line item on the pricing sheet, this will be acceptable as well

Shannon T. Scott Contracting Officer

AFLCMC/PZIBA

Shannon T Scott:
2022-08-08T08:46:52-0400
SCOTT.SHANNON.T.1533573718

File details come from the government source that posted it. Updated .