FA4620-16-R-A014_Amendment_3_Q A.pdf

PDF 89 KB Posted

Attached to
SERE Urban Evasion Lab Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4620-16-R-A014
Issued by
Department of the Air Force Air Mobility Command

About this file

FA4620-16-R-A014 Amendment 3 Q A

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to SERE Urban Evasion Lab, newest first.
File Type Posted
Synopsis_of_Award_-SERE_UEL.pdf PDF
Synopsis_of_Award_-SERE_UEL.pdf PDF
FA4620-16-R-A014-0004.pdf PDF
FA4620-16-R-A014_Amendment_2.pdf PDF
16-R-A014_Amendment_1_Q A.pdf PDF
Past_Performance_Questionnaire.pdf PDF
Layout_UEL.pptx PPTX presentation
FA4620-16-R-A014_SERE_UEL.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to answer the 3rd round of questions from vendors and to extend the proposal due date as stated herein. The proposal due date has been extended from 22 August 2016 to 29 August at 3:00 PM, PDT. Please remember to complete blocks 8, 15A, B, and

C and return the amendment with your company's proposal.

Contracting Specialist: Heather Rogers, 509-248-4430, heather.rogers.9@us.af.mil

Contracting Officer: Edward Campbell, 509-247-1970, edward.campbell.2@us.af.mil

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 16-Aug-2016

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X FA4620-16-R-A014

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

23-Jul-2016

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

16-Aug-2016

CODE

92 CONTRACTING SQUADRON

BLDG 2451

110 W ENT ST

STE 200

FAIRCHILD AFB WA 99011-8568

FA4620 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

FA4620-16-R-A014

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

3RD SET OF VENDOR QUESTIONS

Question 1: Is the design criteria that the "containers" being comprised of modular interlocking panels based on an existing set up or system the AF has used previously or is currently using?

Answer 1: No, we are not currently utilizing a specific interlocking system.

Question 2: If used previously, is this a readily available "off the shelf" system?

Answer 2: We are not utilizing a specific interlocking system at this time. Systems are commercially available.

Question 3: What is the reason for requiring the individual panels, and is there a size or weight limit consideration? Weight per pannel should be limited to what 2 individuals can safely manage, not to exceed 120 pounds.

Answer 3: The Interlocking panels would be utilized to manipulate buildings in support specific/individualized training requirements. This modular ability would allow the training structures to be reconfigured building combinations/scenarios.

Question 4: Does the AF intend to reconfigure using the individual panels or based on a "container" sized units comprised of the individual panels or to reconfigure the "container" sizes shapes?

Answer 4: The word “container’ has been deleted from the CLIN description and replaced with the word

“structure”. The Government intends to reconfigure using both structure reconfiguration and panel reconfiguration.

Question 5: Is there any design requirements for the "integral interlocking" aspect of the panels?

Answer 5: There is no design requirements for interlocking system, other than all buildings (Structures and Shanties) are compatible with each other.

Question 6: What is maximum depth required for caches in floors?

Answer 6 : An 8 inch maximum depth required for caches in floors.

Question 7: Please clarify what is the difference in CLIN 0001, CLIN

0001AA and CLIN 0001AB? It seems like there could be some overlapping of items or costs as both CLIN 0001 and CLIN 0001AB have installation costs.

Answer 7: CLIN 0001 is an overall informational CLIN. CLIN 0001AB is the cost to install and provide training to set up the simulated structures.

Question 8: Please clarify the difference between the structures and the wood shanty? CLIN0001 Is calling the 5 total "structures" a

FA4620-16-R-A014

re-locatable structure in solicitation, and in the answer to question 5 in

Amendment 0001. Also, in the old and new PWS in Amendment 001, they are using the phrase "shanties" for the structure and that they do not have floors. Then in salient characteristics, the structure is differentiated from the wood shanty. Then further on states the training village will consist of-

Answer 8:

Structures - Requirements for sub-flooring and 2 stories high (See attachments for L-Shaped and Split level RHU examples)

Shanties - No sub-floor and 1 story in height

Otherwise all other characteristics would apply to structures and shanties.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 22-Aug-2016 03:00 PM to 29-Aug-2016 03:00 PM.

SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

CLIN 0001

The CLIN extended description has changed from:

The contractor shall provide and install several Relocatable Structures for the 22nd Training Squadron, to resemble a poverty stricken Middle Eastern town. The containers will be configured in accordance with the Critical Elements in the Statement of Work (SOW). Work must comply with all federal, state, local laws and regulations, and the SOW.

The contractor will be responsible for fabrication as well as installation. No utilities are required. This procurement will be awarded as a firm fixed price purchase order.”

To:

The contractor shall provide and install several Relocatable Structures for the 22nd Training Squadron, to resemble a poverty stricken Middle Eastern town. The structures will be configured in accordance with the Critical Elements in the Statement of Work (SOW). Work must comply with all federal, state, local laws and regulations, and the SOW.

The contractor will be responsible for fabrication as well as installation. No utilities are required. This procurement will be awarded as a firm fixed price purchase order.”.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .