FA4427-09-R-0009 Question and Answer.pdf
PDF 12 KB Posted
- Attached to
- Inpatient Transcription Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA4427-09-R-0009
About this file
This is a PDF version of the Q A. A few people couldnt open the previous version. No changes were made.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE4- Inpatient Transcription.pdf | ||
| PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE4 - Inpatient Transcription.docx | DOCX document | |
| PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE3 - Inpatient Transcription.docx | DOCX document | |
| FA4427-09-R-0009-0003.pdf | ||
| PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE3 - Inpatient Transcription.pdf | ||
| A-1 Performance Work Statement - Medical Transcription - 21 Aug 09.pdf | ||
| Additional QandA5.pdf | ||
| FA4427-09-R-0009-0002.pdf | ||
| Additional QandA4.pdf | ||
| Additional QandA3.pdf | ||
| Additional QandA.pdf | ||
| FA4427-09-R-0009 Question and Answer.docx | DOCX document | |
| PWS-7 Aug 09.pdf | ||
| FA4427-09-R-0009-Amendment.pdf | ||
| Past Performance Request 2.pdf | ||
| Past Performance Questionnaire 2.pdf | ||
| PAST PERFORMANCE QUESTIONNAIRE.pdf | ||
| PAST PERFORMANCE REQUEST.pdf | ||
| 05-2069- WD.pdf | ||
| FA4427-09-R-0009.pdf | ||
| Performance Work Statement - Inpatient Transcription.pdf |
Show all 21
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions & Answers in response to
FA4427-09-R-0009
12 Aug 09
1. Can you provide a list of how many clinicians are staffed with DGMC?
Answer: There are approximately 350 providers assigned to DGMC.
2. How many employees can access the Medical Library and are there limitations as to who can access it?
Answer: N/A - transcription services will be performed offsite.
3. Is the expectation for the total number of employees to undergo training for CHCS and AHLTA procedures who will perform under the awarded contract? Can one "facilitator" conduct training for their employees and attend the session- such as contractor's manager or operational supervisor? Could a webinar be hosted along with a conference call executed as an alternative method for training; if in fact offsite training is not applicable for offsite inpatient transcription services?
Answer: N/A - See revised PWS
4. III General Information, pg. 6 & pg 17; How many employees are expected to arrive for the briefing of the familiarization of Policies and Procedures (P&P) and MTF trainings #8 ...
sometime after award date; within the first 30, 60 or 90 days of award..? In order to cut costs can this be done again online/webinar or conference calls? If this RFP is focused on offsite; are there alternative methods?
Answer: N/A – See revised PWS
5. Will contractor be reimbursed for Security Background Checks? (Ref. pg 7).
Answer: No
6. The POC mentioned on page 8, will conduct onsite monthly meetings with MTF staff members to discuss any issues and concerns or teleconference if an out-of-state contractor is awarded?
Answer: N/A – See revised PWS
7. If this procurement is offsite Inpatient Transcription Services, please explain why page 9 under 6A Health Requirements list "All contractor administrative personnel assigned and working in Bldg 777 Main Hospital and Dental Clinic, must have certification of the following health requirements...." ...Proof of TB or Completion of?.
Answer: N/A – See revised PWS
8. Will ORCA serve as an attachment referencing the REQs and CERTS for RFQ or printed signed copy?
Answer: See 52.219-28 para g (page 10 of the solicitation).
9. Where does the contractor sign up for the "Payment by Electronic Funds Transfer?
Answer: See page 17 of the solicitation concerning “Wide Area Workflow and DFAS”
10. Page 20 of 32 states: Contractor Past Performance Questionnaires should have six (6) months worth of accuracy reports from same or similar types of contracts. Please explain what the need or requirement contractor shall submit.
Answer: The Past Performance Questionnaires are a standalone document that needs to be submitted as described in “ADDENDUM TO 52.212-1 PROPOSAL PREPERATION INSTRUCTIONS” para C (2) “Part II – PAST PERFORMANCE INFORMATION”.
The Accuracy Report is an addition to the Questionnaires.
Submit no more than five (5) sets of Accuracy Reports, from the most relevant contracts performed within the last three (3) years, as described in “ADDENDUM TO 52.212-1 PROPOSAL PREPERATION INSTRUCTIONS” para C (2) “Part II – PAST PERFORMANCE
INFORMATION”.
A set of Accuracy Reports includes: six (6) months worth of accuracy data based on a single contract. The accuracy reports shall include the following data:
Company Name Contract Number Contract Period of Performance Facility Name 6 months of:
Number of Reports transcribed within the month Number of Lines transcribed, within the month Number of Reports with Errors, within the month Accuracy Rate, for the month
11. Does your Agency want a detailed Cost Proposal outlining each task or an informal bid?
Answer: See “ADDENDUM TO 52.212-1 PROPOSAL PREPERATION INSTRUCTIONS” para C (1) “Part I – Price Proposal”.
12. Pg. 16 under IV. #5; will you provide us with your equipment detailed in this paragraph?
Answer: N/A – See revised PWS.
13. Can the service be provided by offshore transcriptionist?
Answer: We are currently researching our response and will post as soon as we have one.
14. Does the candidate needs to have the following testing done: Tuberculin skin testing, Varicella and MMR and show a current negative report? Or does the candidate needs a current report for Tuberculin skin testing? Do they need to provide documents/information of the results?
Answer – N/A – See revised PWS
15. Is the "835,000 ea" for the Inpatient Transcription solicitation for the number of hours, lines or reports? Para 5 a) of the PWS says: "Minute Count: The contractor will provide a total minute's transcribed for each report to the QAP ea month for billing purposes" but, the historical data shows the Line Count for each fiscal year which is in the 835,000 range. If it’s line count, what is the definition of a billable line?
Answer – See updated CLIN description and QTY for each CLIN.
16. Who is the current contractor and what is the contract value for all five years (base + 4 option years)?
Answer:
ACTS TRANSCRIPTION
2344 OLD WEST TRAIL
CORVALLIS MT 59828-9501
Combined contract value (base + 4 option years) = $551,571.42
File details come from the government source that posted it. Updated .