Questions_and_Answers_-_Job_Walk.pdf

PDF 80 KB Posted

Attached to
Robotic Water Blast System Federal contract opportunity
Solicitation number
F3QCCM8114A003
Issued by
Department of the Air Force Materiel Command Lifecycle Management Center Robins Air Force Base

About this file

Job Walk Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Robotic Water Blast System, newest first.
File Type Posted
Serial_and_Model_Number.jpg JPG image
RFQ_Updated.pdf PDF
CDRLs_A006-_Acceptance_Test_Plan.pdf PDF
RFQ.pdf PDF
Purchase_Description_Prop_Blade_Water_Blast_System_L8WC01_5-2-18.pdf PDF
CDRLs_A005-_Training.pdf PDF
CDRLs_A007-_Acceptance_Test_Plan.pdf PDF
CDRL_A001_Instructions.pdf PDF
CDRLs_A001-_Contractor's_Standard_Operating_Procedures.pdf PDF
CDRLs_A002-_Mishap.pdf PDF
CDRLs_A004-_Chart.pdf PDF
CDRLs_A003-_COTS.pdf PDF
Show all 12

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Robotic Waterblast System

Site Visit held 16 Apr 2018

1. Question: Is there a filter?

Answer: Yes. Filters fluid, mist and particles from exhaust air.

Government will add a line in Purchase Description to state "Shall provide a mist collector in the booth.”

2. Question: Does the robot need a suit?

Answer: No. The Purchase Description will not require a suit. The current one is not utilized and is causing more harm than good.

3. Question: Will parts have a continuous spin?

Answer: Spindle shall have a continuous spin and be index‐able.

4. Question: Will the program be interchangeable?

Answer: Any old program shall run properly on the new system and any program developed for the new system shall run properly on the old system. The spindle on the old system is in Group 2, thus the spindle on the new system shall be in Group 2.

5. Question: What about Sole Source?

Answer: No, can't justify.

6. Question: Will there be a layout for under the floor?

Answer: Yes, the Government will provide.

7. Question: What is the Period Of Performance?

Answer: 15 months for installation; 18 months total. This will be clarified in the Purchase Description.

8. Question: Is the water treated?

Answer: No.

9. Question: Is the water pump quiet?

Answer: Yes.

10. Question: Is the Mist Vacuum noisy?

Answer: Yes, this is where all of the sound is generated.

11. Question: Is there a low pressure water hose?

Answer: Yes, it is called out in the Purchase Description.

12. Question: Does the high pressure water pump 480 VAC primarily feed the blast cabinet/robot?

Answer: No, there is a separate disconnect for each of the high pressure water pumps and the cabinet/robot.

File details come from the government source that posted it.