Amend0001_posted.pdf

PDF 105 KB Posted

Attached to
Mobile Radios Federal contract opportunity
Solicitation number
EA133F-17-RQ-0399
Issued by
Department of Commerce National Oceanic and Atmospheric Administration

About this file

Amendment 0001

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Mobile Radios, newest first.
File Type Posted
amend0002POSTED.pdf PDF
RFQ_posted.pdf PDF
RFQ_EA133F-17-RQ-0399_-_Attachment_1.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. Name and Title of Signer (Type or Print) 16A. Name and title of Contracting Officer (Type or Print)

CHRISTINE JEFFRIES 757-441-6894

CONTRACTING OFFICER

15B. Contractor/Offeror 15C. Date Signed 16B. United States of America

(Signature of Contracting Officer)

16C. Date Signed

(Signature of person authorized to sign)

NSN 7540-01-152-8070 30-105 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)

PREVIOUS EDITIONS UNUSABLE Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. Contract ID Code Page of Pages

1 2

2. Amendment/Modification No. 3. Effective Date 4. Requisition/Purchase Req. No. 5. Project No. (if applicable)

0001 07/06/2017 NFFKAE10-17-00986

6. Issued By Code AJ930073 7. Administered By (If other than Item 6) Code

NOAA/EASTERN REGION ACQUISITION SEE BLOCK 6

200 GRANBY STREET

SUITE 815

NORFOLK, VA 23510

Julia Callahan 757-441-6577

8. Name and Address of Contractor (No., Street, County, and Zip Code) (X) 9A. Amendment of Solicitation No.

X

EA133F-17-RQ-0399

9B. Date (See Item 11)

06/26/2017

10A. Modification of Contract/Order No.

10B. Date (See Item 13)

Code Facility Code

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of Offers X is extended is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDG-

MENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT

IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. Accounting and Appropriation Data (if required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACT/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

(x) A. This change order is issued pursuant to: (Specify authority) The changes set forth in item 14 are made in the Contract Order No. in item 10A.

B. The above numbered Contract/Order is modified to reflect the administrative changes (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

Set fourth item 14, pursuant to the authority of FAR 43.103 (b)

C. This supplemental agreement is entered into pursuant to authority of:

D. Other (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

c

14. Description of Amendment/Modification (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

Amendment 0001 is issued to 1) Answer questions; and 2) Extend the closing date and time to July 13, 2017, 01:00 PM Eastern Daylight Time.

Except for the changes made herin, all other terms, conditions, and provisions of the solicitation remain unchanged.

EA133F-17-RQ-0399/Amendment 0001

RFQ EA133F-17-RQ-0399

AMENDMENT 0001

Question 1:

The RFQ requires that the radios be compatible with an LTE vehicle modem. Is compatibility the only requirement or is there a need for an LTE modem? Should the quote include pricing for vehicle modems?

Answer 1:

Compatibility is to allow for potential integration in the future; there is no present need for LTE modem, and modems should not be included in the quote.

Question 2:

The requirement references multiple feature control head configuration options. Do you mean dual control head configuration or do you want different control heads other than the standard 05 control head? If so, how many of each?

If you desire a different control head, please specify the control head required and confirm if you want 1 or 2 control heads.

Answer 2:

All 161 units should be 03’s (OR equivalent) to be mounted in vehicles and vessels. Only one control head is needed.

Question 3:

Regarding the requirement for a full DTMF Keypad; which one is required and what is the quantity to be quoted?

Answer 3:

See answer to Question 2 (above).

Question 4:

Regarding the requirement for a waterproof microphone, which one is required and what quantity is needed?

Do you want 1 or 2 microphoness?

Answer 4:

No additional microphone is required for the 03 (OR equivalent) control head.

Question 5:

Regarding the requirement for programming cables; what quantity is required? Do they need CPS (the software needed to program the cables)?

Answer 5:

12 cables total shall be distributed to 5 divisional offices and headquarters. The software is not needed.

Question 6:

Regarding the auxiliary 7.5 watt speaker; which one is required, and what quantity is required?

EA133F-17-RQ-0399/Amendment 0001

Answer 6:

136 units of HSN4038 (OR equivalent) to be installed in vehicles.

Question 7:

Regarding the 15 watt speaker (water resistant); which one is required, and what quantity is required?

Answer 7:

25 units of HSN4040 (OR equivalent) to be installed in vessels.

Question 8:

Regarding the auxiliary 7.5 watt speaker and 15 watt speaker requirements, do you want the quote to show the 2 speakers as separate options and do you need 1 of each or 2 per radio?

Answer 8:

Yes, please include one speaker per unit in the radio build as specified in Questions 6 and seven (above).

Question 9:

Is there a requirement for any programming of the radios or install labor? Should these be included in the quotes?

Answer 9:

Programming costs shall be included in the quote. Costs associated with install labor will be handled locally by our field units and should not be included in quotes.

Question 10:

You state you want an expandable memory slot. This is not a feature of the referenced radio - can we get this removed?

Answer 10:

The requirement for an expandable memory slot is removed.

File details come from the government source that posted it. Updated .