SF30_Amendment No 2Fence 2012c.pdf
PDF 198 KB Posted
- Attached to
- Range Fence Materials Federal contract opportunity
- Solicitation number
- AG-8173-S-12-0019
About this file
AMENDMENT NO. 2
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SF30 CORRECTED Amendment No 3 Fence 2012c.pdf | ||
| SF30_Amendment No 3 Fence 2012c.pdf | ||
| SF30_Amendment No 1Fence 2012c.pdf | ||
| AG-8173-S-12-0019 2012c RFQ Fence Materials.pdf | ||
| RETURN PACKAGE for AG-8173-S-12-0019 Fence Materials 2012c.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT NO. 2 – AG-8173-S-12-0019
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
1 1
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
AMENDMENT NO. 2 08/23/2012
6. ISSUED BY CODE 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
USDA APACHE-SITGREAVES NATIONAL FORESTS
SUPERVISOR’S OFFICE—ACQUISITION MANAGEMENT
PO BOX 640, 30 SOUTH CHIRICAHUA STREET
SPRINGERVILLE, AZ 85938
SAME AS BOX NO. 6
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State, and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
AG-8173-S-12-0019
9B. DATED (SEE ITEM 11)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
(X) A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN
THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return one (1) copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.
AG-8173-S-12-0019, IS HEREBY AMENDED AS FOLLOWS:
See the attached page:
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
WARREN ABBOTT, CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED
8/23/2012
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
30-105 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
AMENDMENT NO. 2 – AG-8173-S-12-0019
I. Questions and Answers:
1. Question: Does (truck line) have to provide a forklift?
Answer: This forest is located more than 180 miles from a large full service community (Flagstaff, AZ).
This forest does not own a forklift. There is no other method for offloading heavy pallets off of flatbed trailers. All interested vendors are presented with the same requirement – provide a method to offload the pallets and move them to the storage spot. All interested vendors are welcome to make arrangements with forklift owners/operators that may be located near the delivery sites. I am unaware of any such owner/operators. The forest does not currently have the capability to unload this type of shipment and is adding this requirement to the successful vendor.
2. Question: Barbed Wire and Barbless Wire is shipped on full pallets of 32 roll per pallet?
Answer: The quantities stated in the solicitation are what the Government estimates it needs on this order. All interested vendors shall package the quantities the Government requires on pallets. It is acceptable to place a smaller quantity per pallet securely to balance the shipment on pallets. No change is authorized from the solicitation.
3. Question: Steel Tee Posts are shipped in full pallets of 200 posts per pallet?
Answer: The quantities stated in the solicitation are what the Government estimates it needs on this order. All interested vendors shall package the quantities the Government requires on pallets. It is acceptable to securely place oversize items on a two pallet combination that allows offloading with a forklift. No change is authorized from the solicitation.
4. Question: The 7 foot Corner Brace Posts and 7 foot Down Braces are shipped on pallets that are 7 feet wide, which will not meet your 4 foot x 4 foot pallet size requirement?
Answer: The quantities stated in the solicitation are what the Government estimates it needs on this order. All interested vendors shall package the quantities the Government requires on pallets. It is acceptable to securely place oversize items on a two pallet combination that allows offloading with a forklift. No change is authorized from the solicitation
5. Question: You are requesting Nut & Bolt Units for the Corner Posts?
Answer: One bolt and one nut (1/2 inch size) is description for Items 006 and 015.
6. Question: Define what an ” Angle clip, for brace assemblies, 2 inch x 2inch x ¼ inch thick" is. Can you provide an image?
Answer: Use an internet search engine, type in “angle clip fastener” to see a facsimile image, the angle clip is used to attach brace assemblies to steel corner braces or down braces to each other. Nut and bolt units are used to fasten the angle clips.
II. The Closing Date for Offers remains August 30, 2012, NOON MST. GOVERNMENT INTENDS TO AWARD
SAME DAY.
III. All other terms and conditions remain the same.
File details come from the government source that posted it. Updated .