36C26319Q0276-0001000.docx
DOCX document 29 KB Posted
- Attached to
- Document Destruction - MPLS Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 36C26319Q0276
About this file
This document contains an amendment to a solicitation for document destruction services and the related questions and answers file. The amendment extends the quote due date to March 18, 2019 for solicitation 36C26319Q0276 issued by the Department of Veterans Affairs Network 23 Contracting Office. The scope of work requires destruction of confidential paper documents and media from over 600 collection bins located across the Minneapolis VA Health Care System facilities. The contractor must provide all new locked bins and immediately destroy materials onsite down to a 5/8 inch particle size. Same-day transportation is required to a approved pulping plant to further reduce materials down to 1x5 millimeters. The award is set aside for small businesses. The incumbent contractor is Shred-N-Go Inc. under GS-03F-0089U with a contract value of $44,000. The anticipated start date is June 1, 2019.
36C26319Q0276 0001 36C26319Q0276 0001.docx
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 36C26319Q0276-008.doc | DOC document | |
| 36C26319Q0276-009.pdf | ||
| 36C26319Q0276-007.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| 36C26319Q0276-006.docx | DOCX document | |
| 36C26319Q0276-005.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
5. PROJECT NUMBER (if applicable)
CODE
7. ADMINISTERED BY
2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER
CODE
6. ISSUED BY
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER
3. EFFECTIVE DATE
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER
9B. DATED
PAGE OF PAGES
10A. MODIFICATION
OF CONTRACT/ORDER NUMBER
10B. DATED
BPA NO.
1. CONTRACT ID CODE
FACILITY CODE
CODE
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
E. IMPORTANT:
is extended,
(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR
ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT
THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA
(REV. 11/2016)
is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:
Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
15C. DATE SIGNED
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADM
INISTRATIVE CHANGES
SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and d ate specified.
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER
Contractor
16C. DATE SIGNED
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION
16B. UNITED STATES OF AMERICA
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER
15B. CONTRACTOR/OFFEROR
STANDARD FORM 3
PREVIOUS EDITION NOT USABLE
Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
(If required)
(SEE ITEM 11)
(SEE ITEM 13)
(X)
CHECK
ONE
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO
MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 618-19-2-6133-0149 N/A Department of Veterans Affairs Network 23 Contracting Office (NCO 23) 113 Comanche Rd.
Fort Meade SD 57741 Department of Veterans Affairs Network 23 Contracting Office (NCO 23) 113 Comanche Rd.
Fort Meade SD 57741 To all Offerors/Bidders
36C26319Q0276
X X X
3/18/2019 2:00PM CT
618-3690162-6133-856700 Waste Management Operat-2580 Non- Medical Contract and-010056100 The purpose of this amendment is to post Questions and Answers related to the solicitation.
The date at which quotes are due as been extended to 3/18/2019, see block 11.
QUESTIONS AND ANSWERS
36C26319Q0276
1. Will vendor have to provide all 577 (32gal), plus 33 (96gal), plus 10 (office size) containers at the beginning of the contract? Are there currently any containers in place that can be re-used? Or, will vendor only have to replace broken containers?
ANSWER 1: Yes, the contractor would have to supply all the containers by start of performance. There cannot be a lapse in service.
2. If there are containers in place, do they all have locking mechanisms which new vendor will have access to? Or, will vendor have to purchase 620 locks for containers?
ANSWER 2: Again, they could attempt to buy the locks from the current vendor, or work that in with the overall cost of the containers themselves, but they all must have locks up front.
3. If vendor has to provide all new containers and locks with extra keys for VA personnel, when will all 620 containers/locks have to be in place?
ANSWER 3: They would have to be in place day 1 of the contract.
4. If awarded the contract, when is the estimated start date (i.e., when will collection of documents for destruction be expected to start?)
ANSWER 4: It is anticipated the new estimated effective date of award will be 6/1/2019. This will provide enough lead time for the contractor to gather the required containers necessary for performance.
5. please confirm that shredding onsite to a level of “not readable or reconstructible”, per Directive 6371, followed by delivery to a recycling facility, is acceptable. Shredding to the level of 1x5mm at any point in the process effectively renders material to dust, and can only be landfilled, contrary to the VA’s policy of recycling.
Answer 5: Yes, this is an acceptable method.
6. Pg. 4 – “Contractor will maintain and keep a Microsoft Excel list of all locations of the locked containers.” – will the CO/COR provide the original list since they know the room numbers, building names, etc.?
Answer 6: Yes, a list will be provided at time of award or soon thereafter.
7. Pg. 6 – 24-hour response time, please define what types of service might require an emergency 24-hour response time e.g. would this be for a sudden unanticipated purge for paper or media, a sudden shredding need outside the regular schedule?
Answer 7: The only time we have requested this service is when a re-model has happened. For example, we anticipated needing 4 consoles, but find out we need 6 and have requested more consoles be dropped off the next day.
8. Pg. 8 Price Schedule – how is the media component to be bid, or will it be handled via contract modifications and should not be included here?
Answer 8: The media/plastic is estimated at 500 lbs. per year as shown in the 1st paragraph of the SOW and should be bid based on weight.
9. Pg.38, 3rd paragraph “Volume 1 – Price Quotation” – are you requesting a pricing document beyond the price schedule on p.8? If so, what kind of format would you like us to use?
Answer 9: Volume I-Price Quotation shall include the completed Price Schedule.
10. Pg.38 – please explain what it means that past performance will only be reviewed as part of a responsibility determination.
Answer 10: Please see FAR 9.104-1(c)
11. Pg.39, E.2 (A) – please confirm that the evaluation of offers is based on price only. If so, will the VA consider awarding the contract to an entity not engaged in the business of document destruction?
Answer 11: Evaluations will be performed in accordance with FAR 52.212-2
12. P.39, E.2 (A) – will federal government approved pricing be considered fair and reasonable, e.g. GSA Schedule approved pricing?
Answer 12: Price will be evaluated in accordance with FAR 13.106-3.
13. Is there a current contract for the work being solicited? If so, please provide that awarded contract number (NOT the incumbent GSA contractor number). Also, please provide the name of the incumbent contractor and the contract amount.
Answer 13: Yes, Incumbent - Shred-N-Go Inc.
| Contract: GS-03F-0089U, 36C26319F0070 |
| Total contract price: $44,000.00 |
14. If there is a current contract, is the level of effort being performed thereunder fundamentally the same as what will be required to fulfill #36C26319Q0276?
Answer 14: “Each vendor will need to independently assess the level of effort required to perform the requirement as described in Solicitation 36C26319Q0276’s Statement of Work.
15. Are there elevators to use in order to retrieve/return bins not located on ground level?
Answer 15: Yes
16. Please explain why this solicitation is a small business set-aside as opposed to an SDVOSB set-aside.
Answer 16: The requirement was previously solicitated as an SDVOSB set-aside but an award was unable to be made as quotes could not be determined fair and reasonable. This solicitation was not set aside for veteran-owned small business concerns because the VA Rule of Two, as described in 38 USC 8127(d), was not satisfied upon completion of market research. The Small Business Act’s Rule of Two was satisfied, and therefore, the solicitation was issued as a small business set-aside in accordance with the requirements of the FAR.
File details come from the government source that posted it. Updated .