36C25818Q9547-0002000.docx

DOCX document 28 KB Posted

Attached to
Pharmacy Technicians Federal contract opportunity
Solicitation number
36C25818Q9547
Issued by
Department of Veterans Affairs Veterans Health Administration Veterans Integrated Service Network 22

About this file

36C25818Q9547 0002 36C25818Q9547 0002.docx

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Pharmacy Technicians, newest first.
File Type Posted
36C25818Q9547-0001000.docx DOCX document
36C25818Q9547-001.docx DOCX document
36C25818Q9547-000.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE

7. ADMINISTERED BY

2.

AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE

OF PAGES

10A. MODIFICATION OF

CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO.

1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE

CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV.

11/2016) is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office.

is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO:

Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITE M 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR

43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes r eference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS

ENTERED INTO

PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

BY

Contractor

16C. DATE SIGNED

14.

DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME

AND TITLE OF SIGNER

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30

PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243 (Type or print) (Type or print) (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code) (If other than Item 6) (Specify type of modification and authority) (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS

OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer) 08-24-2018 N/A 36C258 Department of Veterans Affairs NCO22-Gilbert Network Contracting 3601 S. 6th Avenue Tucson AZ 85723 36C258 Department of Veterans Affairs NCO22-Gilbert Network Contracting 3601 S. 6th Avenue Tucson AZ 85723 To all Offerors/Bidders

36C25818Q9547 08-24-2018

X X X

Purpose of this amendment is to answer questions that were submitted in response to the solicitation.

1. SF 1449, Date Offer is Due -- Will the Government extend the proposal response by 1 day to 5 Sep 18, since 3 Sep is a Holiday and it would allow offerors to complete the proposal on the 4 Sep vs. the 31 Aug and submit on 5 Sep?

Answer: No, due to the need to get this contract in place by end of Fiscal Year.

2. SF 1449 and Amendments -- With what file do offerors submit a signed copy of the SF 1449 and all Amendments, with the Price proposal?

Answer: PDF

3. RFP Section B.3, Price/Cost Schedule -- Can the Government confirm the Unit is for all the hours and it wants one total price?

Answer: When submitting your quote, Section B.3 Price/Cost Schedule Unit Price should be the hourly rate and the Amount is the hourly rate times 7280 hours.

4. RFP para 1.7, Contract Type – It states the contract type is Fixed Price and that orders will be issued. Is this a IDIQ contract award?

Answer: No, in para 1.7 should read as follows: “This will be a fixed price contract.” All other information in the paragraph is deleted.

5. How is invoicing calculated, by Labor hour worked?

Answer: Yes

6. RFP para 1.5, Normal Hours of Operations – RFP provides times for what looks like 4 shifts.

What shift(s) will the Pharmacy Techs be working so offerors can 1) offeror can ensure employees know what times they will work; and 2) offerors can determine the need for shift differential in the cost?

Answer: There are three shifts as follows:

0745 – 1615 0800 – 1630 0930 – 1800

7. RFP Section E, Specific Instructions for Submitting a Quote – RFP states submit completed quotes to Carlos Acosta and 3 paragraphs later it states submit quotes to James Johnson. Can the government please confirm to whom quotes are electronical submitted or if it is different items to each can the government clarify who receives what?

Answer: All documents shall be submitted to James Johnson

RFP Section E, Specific Instructions for Submitting a Quote -- RFP states submit 1. Price Quote and 2. Business Quote and then within the Business Quote it says to submit 2 separate files, one for Technical and one for Past Performance. Can the Government clarify how many files are to be submitted, i.e. is it 3 files (Price, Technical, Past Performance) or some other number of files? -- And please clarify what are the titles and content for each file?

Answer: Submit 2 files One -- titled Price Quote -- to contain the info required in Section E, Para 1 “Price Quote Content” Two – Business Information -- to contain the info required in Section E, Para 2 “Business Quote Content” this file shall contain your past performance information

8. RFP Evaluation for Award, Basis of Award, A. Technical – RFP states the government will evaluate 1 resume for each proposed personnel who will be performing services required by this solicitation.

a. Can the Government confirm it wants 3 resumes submitted with the proposal since that is the estimated number of required personnel per para 1.3?

Answer: Submit 3 resumes

b. Does the Government require a Letter of Intent for each person if they are not currently employed with the offeror?

Answer: No

c. The instructions to offerors required a QCP but it is not listed for evaluation. Is the QCP being evaluated by the Government or is the QCP actually due after award?

Answer: QCP must be submitted at time of award, but will not be evaluated for award.

9. Representations and Certifications -- Are any Reps and Certs required to be submitted with the proposal response or can offerors validate their Reps and Certs are up-to-date in SAM?

Answer: Government will verify Reps and Certs in SAM

10. SDVOSB Status -- Are offerors required to validate their CVE SDVOSB status active status or will the government check the database?

Answer: Government will verify CVE SDVOSB status

11. General -- Can the entire proposal (all files) response be submitted in PDF format?

Answer: Yes

File details come from the government source that posted it.