36C24423Q0315 0001.pdf

PDF 104 KB Posted

Attached to
Pharmacy Wall-to-Wall Physical Inventory Count Federal contract opportunity
Solicitation number
36C24423Q0315
Issued by
Department of Veterans Affairs Veterans Health Administration Veterans Integrated Service Network 4

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Pharmacy Wall-to-Wall Physical Inventory Count, newest first.
File Type Posted
36C24423Q0315.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

5. PROJECT NUMBER (if applicable)

CODE 7. ADMINISTERED BY

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

CODE

6. ISSUED BY

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NUMBER 3. EFFECTIVE DATE

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

9B. DATED

PAGE OF PAGES

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED

BPA NO. 1. CONTRACT ID CODE

FACILITY CODE CODE

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers

E. IMPORTANT:

is extended,

(a) By completing Items 8 and 15, and returning __________ copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR

ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY is not extended.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA

(REV. 11/2016)

is required to sign this document and return ___________ copies to the issuing office. is not, A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

15C. DATE SIGNED

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES

SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER

Contractor

16C. DATE SIGNED

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION

16B. UNITED STATES OF AMERICA

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

STANDARD FORM 30 PREVIOUS EDITION NOT USABLE

Prescribed by GSA - FAR (48 CFR) 53.243

(Type or print) (Type or print)

(Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

(Number, street, county, State and ZIP Code)

(If other than Item 6)

(Specify type of modification and authority)

(such as changes in paying office, appropriation date, etc.)

(If required)

(SEE ITEM 11)

(SEE ITEM 13)

(X)

CHECK

ONE

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)

1 3

01-18-2023

693-23-2-093-0236

36C244

Department of Veterans Affairs

Network Contracting Office 4

Lebanon VA Medical Center

1700 S. Lincoln Avenue

Lebanon PA 17042

36C244

Department of Veterans Affairs

Network Contracting Office 4

Lebanon VA Medical Center

1700 S. Lincoln Avenue

Lebanon PA 17042

To all Offerors/Bidders

36C24423Q0315

01-11-2023

X

X X

The purpose of this Amendment is to provide answers to questions proposed by vendors and to extend the due date for responses to RFQ 36C24423Q0315.

The original due date for responses of 1:00PM, ET, Friday, January 20, 2023 is being extended to

1:00PM, ET, Monday, January 23, 2023.

Please see pages 2 and 3 for the vendor QA.

All other terms and conditions remain unchanged.

Keith. J. Costantino

Branch Chief

I. The purpose of this solicitation amendment is to answer vendor questions for solicitation 36C24423Q0315.

II. Contractors submitted 9 questions. The Government has included those questions verbatim and provided answers below:

Question 1: Are Inpatient, Outpatient and Unit Dose the only pharmacy locations to be inventoried or are there any off sites/clinics?

Answer 1: Inpatient, outpatient and unit dose are the only pharmacy locations to be inventoried.

Question 2: May we review your most recent inventory summary report and/or line item detail report with corresponding dollar values?

Answer 2: We are not able to provide the most recent inventory summary report or line-item detail report. The dollar amounts for the inventory last year are: Inpatient - $1.6 million; Outpatient $856,000.00.

Question 3: Will the ScriptPro and Parata ATP2 dispensing machines need to be physically counted or will Pharmacy staff provide count information to the vendor to be data entered?

Answer 3: Pharmacy staff will provide count information.

Question 4: Will there be any price files to be utilized in addition to the McKesson file(s)? For example, Direct Pricing?

Answer 4: Yes

Question 5: Will Narcotics/Controlled Substances need to be physically counted or provided via a list?

Answer 5: A list of these counts will be provided to the contractor.

Question 6: Are there any time (hours of operation), access or security restrictions that we should be aware of?

Answer 6: As stated in the solicitation, the inventory to be completed in one day on a weekend. Pharmacy hours are 6am to 10pm 7 days/week.

Question 7: What was the approximate start and end time for the most recent prior inventory and how many counters were on the inventory team?

Answer 7: 7am -2pm; approximately 26 hours which included 8-10 hours of VA staff prepping for inventory day.

Question 8: In the event an item is not found in the inventory file and must be added on-site, what is the process for obtaining the price?

Answer 8: VA staff will be on site to provide the information if needed.

Question 9: Will you be supplying lists of any type? For example, Emergency Kits, Tray

Lists etc.?

If yes, will lists be supplied electronically (e.g. MS Excel)?

Do those lists contain current NDC numbers?

Do you have a rough estimate of the percentage of the overall dollar value for the inventory contained on lists?

Answer 9: The following reports will be provided on the day of inventory: controlled substance vault inventory; Scriptpro report; Fastpak report. The lists contain current

NDC numbers. Lists will be provided the day of inventory and can be sent electronically or hardcopy The estimate of the percentage of the overall dollar value for the inventory contained on lists: controlled substance vault inventory $92,930.00; Scriptpro

$16,855.98; Fastpak $13,446.32.

III. The Government has answered all timely vendor questions, and the question period has closed. The Government will not accept further questions relating to this solicitation.

The solicitation response time has been extended to 1:00PM, ET, Monday, January 23, 2023.

End of Document

File details come from the government source that posted it. Updated .